Всi новини, сторінка 55

30 10

Понад півтисячі учасників з України та ще дванадцятьох країн світу нещодавно зібрала в Києві XI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті - 2019». Щороку форум, на який чекають педагоги, приємно дивує масштабами та організаційною підготовкою. Освітяни Покрова - незмінні учасники престижного професійного заходу.


23 10

22 жовтня на бігових доріжках стадіону “Авангард” відбулися традиційні змагання з осіннього легкоатлетичного кросу, присвячені пам'яті тренера-викладача ДЮСШ “Манганіт” Володимира Бойка.


22 10

Минулого навчального року 173 юних покровчан отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. До речі, випускникам 2019 року вперше замість атестатів, вручили документи нового зразка. Давно завершилася вступна кампанія. Ті, хто став студентами — долають перший семестр, а управління освіти вже має інформацію про подальші кроки наших випускників.


04 10

Напередодні професійного свята на Дніпропетровщині вшановували кращих педагогів. Їх обирають серед номінантів щорічного обласного конкурсу, в якому беруть участь педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної освіти. Приємно, що в топ-20 кращих педагогів області увійшла і представниця Покрова - вчитель початкових класів НВК №1 Тетяна Миколаївна Швець.


03 10

На початку жовтня майже одночасно ми вшановуємо дуже важливих та почесних представників нашого суспільства — літніх людей та педагогів. Склалося так, що для ветеранів-освітян це подвійне свято. А для тих, хто забезпечував професійну підготовку учнівської молоді — потрійне, бо другого жовтня в Україні відзначається ще й День працівника професійно-технічної освіти.


01 10

27 вересня відзначають Всесвітній день туризму. Традиції цього виду дозвілля мають глибоке коріння в нашому місті. А в Будинку творчості дітей та юнацтва активно функціонує туристичний гурток “Скіф”, який залюбки відвідують десятки маленьких покровчан.


25 09

Початок нового навчального року це не лише старт, що задає тон річній шкільній роботі, а й підведення певних підсумків та визначення пріоритетних напрямків. Саме про це йшла мова на колегії, що відбулася днями в управлінні освіти.


19 09

Перше місце в Україні, третє у Європі та світі — такі результати участі колективної радіостанції Будинку творчості дітей та юнацтва у міжнародних змаганнях UBA cw dx Contest .


13 09

З майстер-класами, презентаціями робіт та концертною програмою минув День відкритих дверей у Будинку творчості дітей та юнацтва. Традиційно на початку вересня заклад зустрічає своїх вихованців та запрошує дітей, які ще не обрали цікаве, корисне та пізнавальне позашкільне дозвілля.


12 09

BestRoboFest завоював славу одного з наймасштабніших форумів технологій та інновацій. Вже четвертий рік фестиваль збирає налаштованих на технічну творчість, хто конструює, моделює, рухаючись у напрямку інженерії.