ЗВ'ЯЗКІВЕЦЬ ПОКРОВА - ПЕРЕМОЖЕЦЬ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАНЬ

 

Учні колективної радіостанції Будинку творчості продовжують завойовувати радіоефір країни та світу. Радіоспорт став улюбленим для багатьох юних покровчан. І навіть після закінчення школи вони активно продовжують займатися справою до душі та беруть участь у змаганнях.

Випускник колективної радіостанції, майстер спорту з радіозв’язку на коротких хвилях Микола Коробка, став переможцем щорічних Всеукраїнських змагань, котрі збирають найсильніших зв’язківців України. Вихованець Почесного громадянина, незмінного наставника зв’язківців Миколи Голуба, Микола складає серйозну конкуренцію досвідченим радіоаматорам. І змагання, що пройшли у Херсоні, доводять те.

Відкрита першість Чемпіонату України серед школярів до 18 років традиційно збирає сильні команди з усієї країни. Цього року теж взяли участь спортсмени з Рівного, Хмельницького, Чернігова, Києва, Херсона, Волині, Полтави. Микола єдиний на змаганнях, хто представляв Дніпропетровську область і за результатами, у загальному заліку, посів друге місце. Змаганння проходили за декілька видами: прийом-передача радіограм телеграфом, телефонний тур англійською мовою, робота в ефірі на радіостанції, Morse Runner. З усіх Микола отримав призові місця. Загалом хлопець привіз місту  7 призових медалей - золото, чотири срібла та дві бронзи.

Прес-служба міського голови.