Всi новини, сторінка 50

27 04

Нещодавно стали відомі результати  обласного етапу Всеукраїнської  еколого-натуралістичної акції «День зустрічі птахів», яку щорічно проводить Національний еколого-натуралістичний  центр учнівської молоді МОН України. Акція проводилася у заочному форматі, до участі запрошувалися як учні, так і педагоги закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Спрямована вона на привернення уваги школярів до охорони птахів.


24 04

Потрапити в поле зору Національного конкурсу «Благодійна Україна» - це велика честь навіть для  знаних на всю країну благодійників, меценатів та волонтерів. Щороку церемонія нагородження кращих у цій сфері стає визначною подією, яка масштабно проходить у Києві за участю зірок та відомих громадських діячів. Цього разу в одній з 42 номінацій конкурсу – «Добро починається з тебе»  пощастило взяти участь колективу Навчально-виховного об’єднання  м.Покров.


16 04

Маленькі покровчани знову і знову доводять, що карантинні обмеження не є перепоною для творчості. Тим більше, що сучасні інформаційні технології значно розширюють можливості наших талантів.


10 04
10 квітня 2020 р. 1577 Освіта

Освіта на карантині

Добігає місяць, як  усі заклади освіти України припинили роботу у звичному режимі і перейшли на карантин.  Школярі Покрова теж на дистанційному навчанні, а з 6 квітня учні 5-11 класів долучилися до телеурків. Одразу на кількох незакодованих каналах за розкладом транслюють уроки онлайн. У такому режимі освітній процес триватиме до кінця карантину.


06 04

Команда колективної отримала офіційне підтвердження абсолютному лідерству. З початку навчального року вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба здобули 14 золотих та одну срібну медаль. До загальної скарбниці додалося ще два перших місця. Стипендіати міського голови, зв'язківці не перестають радувати своїми здобутками. Сьогодні команда володіє усіма видами зв'язку, виступає не лише в юніорських, а й дорослих змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня. Їхній позивний лунає у


02 04

Освітня мережа міста нараховує 14 закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Минулого року приєдналися Шолохівська загальноосвітня школа та дитячий садок. До закладів позашкільної освіти належать Дитячо-юнацька спортивна школа ім. Дані Дідіка та Будинок творчості дітей та юнацтва, до структури якого входить Школа робототехніки. - Освітня галузь рухається вперед, впроваджуючи нові стандарти освіти. В цьому наше головне завдання, - зазначив міський голова Олександр Шаповал. У поточному


02 04

У наш віртуально-мультимедійний час дітей дедалі важче зацікавити читанням, хоча  роль книжки у становленні підростаючої особистості залишається незмінною. І тут без сучасних технік промоцій не обійтися. Нестандартно використати час карантину для популяризації читання взялися у навчально-виховному комплексі.


26 03

На всесвітню мережу інтернет карантин не розповсюджується, тож нині освітні заклади максимально використовують онлайн-ресурс. Аби розважити не лише своїх вихованців, а й усіх мешканців міста, Будинок творчості дітей та юнацтва на своїй сторінці організував віртуальну виставку домашніх улюбленців, головним меседжем якої було «Залишайтеся ВДОМА разом з нами!»


17 03

Минулого тижня філіал Дівчата STEM, що діє на базі НВО, долучився до першого в межах проекту Всеукраїнського челленджа. Дівчата працювали над створенням карти бажань свого філіалу. Описали своє бачення розвитку мережі дівчат та заходи, які планують проводити, аби зацікавити учениць до STEM.


16 03

Впродовж місяця вихованці Школи робототехніки, що з 2018 року діє при міському Будинку творчості дітей та юнацтва, брали участь в обласній учнівській олімпіаді з офісного програмування. Олімпіадні завдання виконували у два етапи. Під час першого, який складався з трьох турів, вони отримували завдання та відправляли розв'язки електронною поштою. Хто успішно подолав перший етап отримали запрошення до другого, який проходив заочно в режимі реального часу.