Викладач Будинку творчості виступив у змаганнях європейського рівня

 

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка, у складі національної збірної взяв участь у Чемпіонаті та Кубку Європи, де Команда України посіла переможні другі місця.

З 10 по 12 вересня у Польщі, місті Пілі, тривали великі перегони кордових моделей, 70-й, ювілейний Чемпіонат Європи. Кращі європейські команди змагалися за титул найсильніших, серед яких і збірна України. До складу національної команди увійшли найфаховіші представники автомодельного спорту і покровчанин, Володимир Томілов. Місто знає Володимира Володимировича як успішного тренера, незмінного викладача автомодельного гуртка Будинку творчості. Під його керівництвом виросли чемпіони, переможці змагань всіх рівнів, які встановлюють рекорди. Тренер власним прикладом показує, наскільки цікавим та захоплюючим є світ автомодельного спорту.

Участь же у змаганнях такого рівня відкриває нові горизонти, налаштовує вихованців Володимира Томілова на перемоги. Підготовку нашої збірної високо оцінили на турнірах, про що офіційно написав президент Європейської федерації кордових автомоделей FEMA Міхаел Шмуца.

Прес-служба міського голови.