Всi новини, сторінка 48

15 06

Абітурієнтів попросили не приходити до пунктів, де мало відбутися пробне ЗНО, а пройти тестування вдома. У зв’язку зі зростанням кількості хворих на Covid-19, постановою Кабміну скасовано проведення пробного  оцінювання в закладах освіти. Дати проведення залишилися незмінними – 15 та 17 червня.


15 06

291 випускник отримав свій перший головний документ. Для учнів дев’ятих класів, їхніх батьків та вчителів це справжня подія.


12 06

Дитячий садок є першим соціальним інститутом з яким зустрічається людина. Саме тут закладаються ті основи, які мають важливе значення для розвитку майбутньої особистості. Благородній професії дитячого вихователя працівник КЗДО № 22 Галина Ковецька віддала вже 38 років свого життя.  До нашого міста приїхала ще зовсім юною дівчиною за направленням після закінчення Криворізького педагогічного інституту. І зізнається, що про вибір професії ніколи не шкодувала.


12 06

Вже з вересня дошкільний заклад «Сонечко», що у Шолоховому, стане одним зі структурних підрозділів селищної школи. Такі зміни відбуваються згідно Статті 31 Закону про повну загальну середню освіту. Садочок функціонуватиме у складі початкової школи. Це не як не вплине на структуру закладу, його режим роботи та кількісний склад. Садочок працюватиме у звичному ритмі, але тепер для нього відкриються нові перспективи і можливості. Як зазначили в управлінні освіти, «Сонечко» належить


12 06

Для освітньої сфери Покрова справжнім технічним проривом стало відкриття у 2018 році школи робототехніки “StartJunior” Будинку творчості дітей та юнацтва. Оснащена сучасним обладнанням, вона дозволяє школярам міста отримати широкий спектр знань у сфері IT-технологій. У період карантину заняття тут йшли дистанційно, тож учні освоїли всю необхідну навчальну програму. Традиційно, після завершення навчального року, колектив школи організовує кількатижневі літні курси, на які запрошують


11 06

Випуск 2020  особливий для всіх,  а ще більш - для особливої учениці. У «сонячної дівчинки» Лізи Халявченко здобуття мистецької освіти  ознаменувалося музичною перемогою. І місце в Міжнародному дистанційному конкурсі «Веселкова мрія»  вкотре підтвердило, що велике бажання і наполеглива праця  руйнують стереотипи.


09 06

Сьогодні усі заклади дошкільної освіти відкрили двері для своїх вихованців. Попередньо садочки було підготовлено  відповідно до діючих  вимог, правил та рекомендацій адаптивного карантину. Привівши вранці дітей до садочків, з деякими з них батьки вже познайомилися.


05 06

Володарі семи Кубків та абсолютні переможці п’ятнадцяти турнірів – саме такими блискучими досягненнями закривають навчально-спортивний рік вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба.


04 06

Підбито підсумки обласного конкурсу юних літераторів, художників та композиторів «Собори наших душ». Впродовж двадцяти років цей авторитетний конкурс  збирає найталановитіших юнаків та дівчат Дніпропетровщини, і майже завжди серед переможців - покровчани. Творчі перлини юних  містян цьогоріч теж були достойно відзначені.


04 06

Вже незабаром усі дитсадки міста зустрічатимуть малюків.Щоб діти та персонал перебували у безпечних умовах, а  робота закладів дошкільної освіти відповідала усім  санітарно-гігієнічним  вимогам,  під час карантину здійснено  великий об’єм робіт.