Всi новини, сторінка 57

27 06

26 червня відбулися відкриті збори трудового колективу Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, де директор навчального закладу звітувала про його діяльність за 2018-2019 навчальний рік.


26 06

В Покрові велика увага приділяється розвитку високотехнічних видів спорту, які стимулюють дітей займатися технікою і цікавитися наукою. Це дозволяє нашим спортсменам брати участь у змаганнях високого рівня. Причому, дуже успішно.


19 06

Перший рік навчання за новим Державним стандартом початкової освіти у Покрові успішно добіг кінця. До другого класу Нової української школи перейшло 399 учнів. Нині формуються класи майбутніх першокласників, які з 1 вересня розпочнуть мандрівку в країну знань теж по-новому.


14 06

Учора завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів Покрова складали хімію — останній з одинадцяти предметів, винесених на тестування.


13 06

Акторська, вокальна, хореографічна майстерність, дизайнерські знахідки, образотворче, декоративно-прикладне мистецтво - далеко не повний перелік яскравих здобутків.


12 06

Найсміливіші ідеї, які нещодавно здавалися науковою фантастикою, зовсім скоро можуть стати реальністю. Із відкриттям у місті Школи робототехніки "Start Junior", у юних покровчан значно зросли шанси стати причетним до наукового прогресу. Результати першого навчального року вже показали, що школа, відкрита як відділення БТДЮ, здатна не лише якісно адаптувати дітей до сучасних інформаційних технологій, а й дати старт у престижну та затребувану професію.


03 06

Яскраво розпочалося літо для дітлахів нашого міста. 1-го червня в центральному парку ім. Бориса Мозолевського їх чекало просто неймовірне свято до Міжнародного дня захисту дітей. А вже 3-го червня у Покрові було дано старт оздоровчій кампанії-2019. На базі шкіл та дошкільних закладів міста розпочали свою роботу дитячі оздоровчі табори. Це найбільш доступний та зручний вид літнього відпочинку, який щороку обирають тисячі родин. Звісно, що цьому моменту передувала ретельна підготовка .


31 05

Сьогодні 3630 покровських школярів проводжали навчальний рік. Для більшості дітей останній дзвінок сповістив про фініш навчального марафону та старт найочікуваніших літніх канікул.


28 05

Колективна радіостанція Будинку творчості впевнено утримує пальму першості. 2018-2019 навчальний рік спортсмени завершили безпрецедентними результатами, перемігши у провідних змаганнях.


21 05

Основна сесія розпочалася тестуванням з математики, в якому взяли участь 102 наших одинадцятикласники. Всього ж на Дніпропетровщині ЗНО складатимуть понад 15 тисяч абітурієнтів.