Школярі Покрова надихають активностями та здобутками

Нещодавно ліцей №5 став школою JuniorS, бо популяризують здоровий та активний спосіб життя, а учні зарекомендували себе як активні, творчі та спортивні. Заклад підписав меморандум про співпрацю з ГО”Рух Олександра Педана — JUNIORS" та отримав відзнаку - бронзову табличку та відповідний статус.

Чимало зусиль до цього доклала вчитель фізкультури Ольга Коровіна, яка шукає особливий підхід в онлайн-заняттях, веде YouTube-канал. Також підтримує ініціативи JuniorS і провела неабияку роботу, щоб організувати Лігу Сміливих - офлайн змагання між двома школами з сучасних видів спорту, які учні обирають для себе самі. У закладі продовжують впроваджувати доступну цікаву фізкультуру.

Напередодні Великодня заклади загальної середньої освіти активно проводили тематичні заходи. Діти у вигляді онлайн-челенджів та флешмобів ділилися святковими традиціями.

Останні тижні виявилися плідними й на учнівські перемоги.

Вихованка ліцею №2 (позашкільне відділення) посіла І місце у Відкритому екологічному проєкті "Eco - friendly" конкурсу "Екосумка власноруч” в номінації “Аплікація”.

Також вихованці студії-гуртка театрального мистецтва “Творчі перлинки” позашкільного відділення успішно представили заклад у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри “Український узвіз” до Всесвітнього дня здоров’я. Разом з методистом Катериною Кожановою, гуртківці Софія Шередеко, Лілія Нікітіна, Діана Сольона увійшли до трійки лідерів.

Здобувачі освіти №2 і №5, №6 стали активними учасниками онлайн-конкурсу “Весняний STEM-букет», який проводила Дніпровська академія неперервної освіти.

А учні ліцею №8 долучилися до Всеукраїнського проєкту “Мішечок”, організатори якого закликають шити багаторазові торбинки та користуватися ними у побуті — рятувати планету від надмірного засмічення пластиком починаючи зі своєї родини.

Вітаємо школярів і їх наставників з досягненнями, нехай підкорюються усі вершини.

Прес-служба міського голови.