Педагоги Покрова успішно проходять сертифікацію

В рамках проєкту сертифікації вчителів, який розпочато чотири року тому, педагоги Покрова долучаються до зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

Так, вчитель української мови та літератури ліцею №6 Лідія Олександрівна Лук'янчик успішно склала незалежне тестування, отримавши сертифікацію.

До участі у проєкті вже кілька років поспіль долучаються вчителі початкових класів НУШ. У 2023 році сертифікацію педагогічних працівників поширено і на вчителів базової середньої освіти, тобто вчителів української мови та літератури, учителів математики, які викладають у 5-6 класах НУШ.

Метою такого зовнішнього оцінювання є виявлення та стимулювання педагогічних працівників з високим рівнем професійної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання, новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Вітаємо всіх педагогів, які долучаються до сучасних інновацій, що дозволяють підвищувати професійний рівень та педагогічну майстерність. Упевнені, що їх досвід надихатиме інших вчителів до розвитку заради підвищення якості освіти.

Прес-служба міського голови.