НОВІ ПЕРЕМОГИ - У ВИХОВАНЦІВ БТДЮ

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва активно беруть участь у творчих онлайн-конкурсах та мають чергові здобутки.

Участь у Всеукраїнському марафоні календарно-обрядових та народних українських пісень"СПІВОЧА ПТАХА" приніс перемоги вихованцям Анжеліки Січевської. Дипломи лауреатів ІІ премії отримав колектив вокального ансамблю «Гармонія» та юна співачка Софія Кузьменко.

Гуртківці зберігають і продовжують наші славні українські традиції, звеличують українську пісню, її красу і неповторність!

Барвиста осінь надихнула талановитих вихованців БТДЮ на участь у відкритому екологічному конкурсі «Art around» в рамках проекту «Майстерня природи». І сьогодні ми можемо вітати їх з гарними підсумками. За перемоги у номінаціях "Щедра осінь", "Портрети осені", "Казкова осінь", "Патріотична осінь", "Осінь KIDS" діти отримали дипломи. Єсенія Довгалюк, Софія Колісник, Микита Полозок, Вероніка Холодна, Софія Магдесян мають перші місця, Ірина Захарченко, Мілена Месропян, Дар’я Волошан, Інна Блудова, Уляна Квітницька, Кіра Коняхіна, Назар Павленко, Анастасія Поночовна, Назар Міфтахов - зайняли другі місця.

Участь у Міжнародному двотуровому конкурсі талантів "Мистецька олімпіада" принесла перемоги вихованцям Єлизавети Ключнікової — Анні Таран, Дар’ї Клименко та Роману Тарану. Юні умільці гуртка «Колібрі» представляли власні доробки у номінації “Декоративно-прикладне мистецтво”.

За результатами підсумків обласного заочного відеоконкурсу “ЮНІ ЗОРІ” покровчани, вихованці театрального колективу «Звичайні дива» (керівник Людмила Нагібіна), мають нагороди за представлення робіт у номінації «Соціальний ролік». Презентація порад батькам та дітям “Двічі два на всі випадки життя” посіла ІІ місце, “Будь помітним на дорозі” – ІІІ місце. Креативні відеороботи гуртківців не перестають дивувати! У них вони представляють корисні знання у досить змістовних, цікавих та гумористичних сюжетах.

Відкритий творчий онлайн-конкурс «Роби як я!» за темою «Вірні пухнастикам», організований Запорізьким центром НТТУМ «Грані», відзначив кращі роботи гуртківців БТДЮ. Диплом І ступеня отримала Нурай Алієва (гурток «Колібрі», керівник Єлизавета Ключнікова), диплом ІІ ступеня – Дар’я Завидовська (гурток «КреативGROUP», керівник Ольга Бондар), диплом ІІІ ступеня – Ольга Андрійчук (гурток «Майстриня», керівник Ірина Бовкун).

Творчість допомагає дітям розкрити та проявити себе, а позитивний досвід та відзнаки мотивують до руху вперед. Хай щастить на шляху пізнання!

Прес-служба міського голови.