Перемагаємо та допомагаємо!

Творчі й креативні вихованці гімназії №4 Покрова взяли участь у Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі  «ZLAGODA GOLD STAR» (за підтримки УРЯДУ РЕСПУБЛІКИ БОЛГАРІЯ), ЗАПОРІЖЖЯ-SOFIA та здобули перемоги!

Долучившись до творчого конкурсу, учасники не лише розвивають наш культурний фронт, а й демонструють, що кожен на своєму місці бореться з ворогом, водночас розвиває наше майбутнє, показуючи усьому світу, що ми незламні! Кожен, хто взяв участь у цьому творчому проєкті, став волонтером, адже організатори значну частину коштів спрямували на придбання допомоги.

Школярі різного віку спробували свої сили у багатьох жанрах мистецтва та отримали гарні результати!

Колективи учнів першого та другого класів за підтримки своїх класних керівників Галини Войтенко та Вікторії Оніщенко підготували неймовірні номери та стали володарями других премій Міжнародного творчого конкурсу у номінації «Хореографія».

Переможці-першачки – Назар Міфтахов, Злата Сапун, Єгор Габітов, Іван Крамаренко, Софія Костенко, Дарина Ошовська, Кіра Малихіна, Назар Павленко, Євген Тимченко, Златослава Рубан, Інна Блудова, переможці другого класу - Мілана Чернецька, Варвара Дудіна, Іван Андрієвський, Кіра Мірясова, Марія Остапенко, Євгеній Грицай та Кристина Шинкарьова!

Діти також здобули нагороди за особисті результати.

Першу премію у номінації «Хореографія, бальний танець» Міжнародного фестивалю-конкурсу «ZLAGODA GOLD STAR» виборола дев'ятикласниця (класний керівник Олена Сапун) Анастасія Дашковська.

Другокласницю (класний керівник Вікторія Оніщенко) Анну Оніщенко вітаємо зі здобуттям другої премії у номінації «Естрадний вокал».

Діти отримали масу позитивних емоцій від участі у конкурсі, отриманих нагород та приємних подарунків – м’яких іграшок. Крім того, взявши участь у такому цікавому проєкті, вони також  долучились до доброї справи, адже 50% від вартості організаційного внеску Фонд направив на придбання гуманітарної допомоги!

Кожен з нас, кожен на своєму фронті, може змінювати світ на краще, робити багато добра. Тож працюймо разом, допомагаючи ЗСУ та нашій Україні ! Разом до Перемоги!

Прес-служба міського голови.