КОНКУРСИ, ЩО НАДИХАЮТЬ ДО ТВОРЧОСТІ

Вихованці гуртка “Школа робототехніки” Будинку творчості дітей та юнацтва часто долучаються до різноманітних творчих проектів, дуже активні і допитливі, не бояться нових викликів та перешкод. Так, нещодавно взяли участь у цікавих конкурсах, які додали юним винахідникам нових знань, досвіду та натхнення до нових звершень. В нагороду за свої старання діти посіли призові місця та отримали відзнаки!

Вітаємо вихованців, які стали переможцями обласного конкурсу логотипів STEM. За умовами конкурсу, створений ними логотип мав відображати головну ідею та місію обласного проекту, привертати увагу та показати, що STEM-навчання може бути цікавим та захоплюючим. Юні покровчани справились з цим завданням на відмінно.

Роман Вакулич - переможець в категорії "Логотип STEM центру", Максим Буховський - в категорії "STEM-персонаж", Кіра Коняхіна - переможниця в категорії "Логотип проекту STEM на Дніпрі".

За підсумками Всеукраїнського конкурсу комп'ютерної графіки "Україна космічна", вихованка гуртка“Школа робототехніки” Яна Чирюк здобула перемогу у номінації "Краща образність". Вітаємо талановиту дівчинку!

Відкритий екологічний конкурс "Світ моря", організований Станцією юних техніків Центру науково-технічної творчості молоді міста Києва, зібрав чимало охочих взяти в ньому участь. Покровчани теж долучились, як результат - переможні місця у номінації “Моделі суден чорноморського флоту”.

Перше місце посів Нікіта Майгур, друге — Ніколь Слащова, Ілля Козененко та Андрій Подольчак, третє — Роман Таран, Віктор Скляренко та Ярослав Каплій.

Пишаємось вашими досягненнями та радіємо перемогам!

Прес-служба міського голови.