Всi новини, сторінка 20

07 11

Фахівці Дніпра створили для випускників навчальний ресурс з підготовки до мультипредметного тесту. Першими його апробували навесні дніпряни, сьогодні до нього вже долучилися понад 20 тисяч майбутніх студентів. Скористатися платформою можуть і покровчани.


02 11

Бажання наблизити Перемогу рухає українців у пошуку різних способів допомогти армії та фронту. Заклади загальної середньої освіти Покрова активно долучилися до благодійної акції “Смілива гривня”, яку ініціював Національний банк України. Назва акції дуже символічна, бо сміливість стала для українців тією рисою, що наближає нашу перемогу.


31 10

Випускниця ліцею №5, а нині третьокурсниця Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» увійшла до переліку здобувачів освіти, які отримуватимуть стипендії Президента України. Ще школяркою, дівчина зарекомендувала себе як цілеспрямована, творча особистість з активною життєвою позицією. Нинішнє високе звання вона отримала не лише за відмінне навчання на факультеті “Навчально-науковий інститут природокористування”, а й за активну участь у житті університету.


28 10

За результатами дитячого літературного конкурсу "Світ навколо мене", організованого й проведеного Будинком творчості дітей та юнацтва, перемогу отримали дванадцять юних літераторів у двох вікових категоріях.


25 10

Підбито підсумки Фестивалю педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro – 2022». На розгляд фахового журі надійшла 691 робота з 37 територіальних громад нашої області. Серед кращих напрацювань - роботи педагогів Покрова, які здобули дипломи ІІ та ІІІ ступеня.


17 10

Скільки бібліотек у у світі та в Україні? Яке місто вважається книжковою столицею? Скільки книжок зберігається в найбільшій бібліотеці світу? На такі та інші пізнавальні питання успішно відповіли вихованці гуртка “Цікава арифметика” Будинку творчості дітей та юнацтва, які взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі до Всеукраїнського дня бібліотек “Не сподівайтеся позбутися книжок”.


05 10

37 комп’ютерів вже на озброєнні вчителів. Таку технічну підтримку освітянам надала ЮНЕСКО та компанія Google у співпраці з Департаментом освіти й науки Дніпропетровської обласної адміністрації.


30 09

Щороку разом із золотом осені приходить професійне свято освітян, чия праця поважна і потрібна в усі часи, а зараз - особливо. У найскладніші для країни часи педагоги Покрова продовжують невтомно працювати на освітянському фронті, допомагають батькам виростити з дитини справжню людину, обрати в житті свій професійний шлях. Напередодні Дня учителя у місті відзначили педагогів за професійні досягнення.


27 09

Про що мріють наші діти? Дитячі мрії такі різні та потаємні, що дорослі іноді дивуються, почувши їх! Свої заповітні бажання втілювали в малюнках діти з усієї країни та надсилали їх до Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Мрії не знають кордонів”. Взяли участь в ньому і вихованці студії-гуртка художньо-естетичного напрямку “Талановиті пальчики “, ліцею №2 Покрова.


21 09

21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру. Для українців це свято стало особливим. Віднедавна такі прості слова з побажанням миру стали головними і визначальними у нашому житті. Кожен з нас намагається наблизити мир як може. Сьогодні у Покрові мир відстоювали творчістю, за допомогою слова, музики, пісні, живопису, прикладного мистецтва говорили про бажання жити під мирним українським небом.