Всi новини, сторінка 21

19 09

Вторгнення в нашу країну - це глобальне порушення кордонів кожного з нас. У постійному напруженні перебуває і дитяча психіка: нові страхи, емоції, тривоги. На фоні цього ще й треба сфокусуватися на навчанні. Аби допомогти учасникам навчального процесу зняти емоційне напруження, у Покрові діє пункт соціально-психологічної допомоги “Коло підтримки”.


16 09

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва, у складі національної збірної команди України з автомодельного спорту представляв країну на престижних змаганнях — Чемпіонаті світу та Чемпіонаті Європи з трасових автомоделей (ІІ ранг). Національна збірна показала дуже хороші результати й стала срібною призеркою в обох престижних перегонах!


14 09

Друга неділя вересня - важливий день для фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту і просто прихильників здорового способу життя. У мирний час з нагоди Дня фізкультури і спорту покровчани гучно, яскраво, видовищно демонстрували свої досягнення на різних локаціях міста, нині більшість заходів перейшли в онлайн. Від того охочих заявити про себе, не стало менше, передусім серед підростаючого покоління.


12 09

За тиждень після Дня знань  йде інше свято, присвячене знанням, освіті та навчанню - Міжнародний день грамотності. У закладах освіти та закладах культури міста йому приділили належну увагу. Школярі взяли участь у різноманітних онлайн-заходах, усвідомлюючи, що бути грамотним важливо для кожної окремої людини і суспільства в цілому.


05 09

Незалежність - це свобода, а свобода є ознакою творчої людини. З нагоди Дня Незалежності в Україні пройшло чимало конкурсів, де талановиті діти та молодь Покрова могли проявити свої здібності та національно-патріотичне світобачення.


01 09

Педагогічний фронт залишається однією з головних зброй нашої країни. Зберегти розгалужену освітню систему, передовий досвід, унікальні методики – сьогодні це  основне завдання. Про це йшла мова і під час серпневого освітянського онлайн - форуму для педагогів закладів дошкільної  освіти, проведеного Дніпровською академією неперервної освіти.


01 09

Цьогоріч освітній процес у навчальних закладах Покрова традиційно розпочався 1 вересня. Проте через російську агресію, день знань діти зустріли не за шкільними партами, а вдома, за моніторами гаджетів. Навчання для них організовано з використанням технологій дистанційного навчання, оскільки нині головна вимога до навчального процесу - безпека дітей, наголошує начальник міського управління освіти Ольга Матвєєва


30 08

Майстрині Дніпропетровщини, автори  ляльок-мотанок,  долучилися до благодійного проєкту "Народний оберіг", що був презентований в День Державного Прапора України у місті Рівне. Серед них - робота майстрині з Покрова, керівника гуртка "Лелеченьки" Будинку творчості дітей та юнацтва, Альони Ляшенко.


23 08

Прапор миру, вірності і волі, прапор вільної держави – таким є головний символ України для покровчан. Сьогодні місто разом з усією країною віддає шану синьо-жовтому стягу, під яким триває боротьба з російськими окупантами за свободу і незалежність.


22 08

Вихованці театрального гуртка " Творчі Перлинки" позашкільного відділення навчально-виховного об’єднання взяли участь у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Брейн-ринг».