Всi новини, сторінка 22

26 12

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у Всеукраїнському конкурсі комп'ютерної графіки "Україна космічна", який цьогоріч присвячено 25-й річниці космічного польоту першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка.


26 12

Минулий тиждень став фінальним в естафеті ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. З 16 листопада по 21 грудня здобувачі закладів загальної середньої освіти громади перевіряли свої знання та вміння, виявляли оригінальність мислення. Учасники продемонстрували досить високий рівень знань, 64 з них здобули призові місця. Найвищий результат має 31 учень, дев'ятнадцять здобули ІІ місце, 14 - третє.


23 12

Українська осінь - різноманітна, чарівна і така прекрасна надихнула організаторів - освітній портал "Алаба" до створення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Чарівна осінь". Зараз, у такі буремні часи, - вважають організатори, важливо сприяти творчому розвитку дітей, заохочувати юних митців ділитися своїм баченням краси навколо. Вихованці гімназії №4 нашого міста теж активно долучились до участі у Всеукраїнському творчому конкурсі.


21 12

Колектив театрального колективу «Звичайні дива» Будинку творчості дітей та юнацтва разом з наставником Людмилою Нагібіною не зупиняються на досягнутому, активно беруть участь у різних конкурсах, фестивалях та жваво крокують вперед.


20 12

Навіть перебуваючи далеко від рідного міста, юні покровчани активно беруть участь у різноманітних конкурсах. Вихованка гуртка декоративно-прикладного мистецтва "Колібрі" Будинку творчості дітей та юнацтва Ксенія Марчук посіла І місце у конкурсі "Якість води і присутність мікропластики у водному середовищі", що проходив у Польщі. В нагороду за гарний результат талановита дівчинка отримала першість та грошову премію. Конкурс відбувався офлайн, проте готувалась до нього разом з керівником гуртка


19 12

Таке бажання загадували сьогодні Святому Миколаю юні покровчани. Про мир у рідній Україні, здоров’я її Захисникам, про щастя й добро.


19 12

Педагоги  міста постійно вдосконалюють свій професійний рівень, підвищують кваліфікацію, беруть участь у різних онлайн-курсах, тренінгах, майстер-класах, де навчаються та діляться власним досвідом.


15 12

Дипломи переможця та срібна медаль одного з найпрестижніших освітянських форумів – такими високими винагородами удостоєно досвід колективу гімназії.


12 12

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва вибороли переможні місця у Міжнародному конкурсі мистецтв "ВОЛЯ".


08 12

В Україні та світі  10 грудня  завершується масштабна кампанія “16 днів проти насильства”, метою якої є привернення уваги до гендерно зумовленого насильства. Покров, як завжди, приєднався до просвітницької марафону.