Всi новини, сторінка 16

31 01

Працювати у команді, творчо та нестандартно мислити вчать дітей у школі робототехніки БТДЮ. Набуті навички гуртківці використовують готуючись до змагань і отримують гарні результати.


26 01

Безпека та обізнаність дітей в умовах воєнного сьогодення - надважливі. Дитяче безпекове середовище, де у невимушеній обстановці можна проводити заняття з використанням різних активностей і одночасно вивчати правила безпечної поведінки в різних ситуаціях, сьогодні відкрили на базі гімназії №4. Це - “Клас безпеки”.


25 01

Стало відомо, якою буде вступна кампанія - 2023. Як і минулого року, з огляду на безпекову ситуацію, звичне для українських абітурієнтів ЗНО замінять Національним мультипредметний тестом. Проте цьогоріч мультитест стане довшим, дещо складнішим, а прохідний бал вищим.


23 01

Аліна Кутова, учениця 8 класу гімназії№4, увійшла до числа переможців онлайн-конкурсу живопису «Кольорові фанзазії». Її малюнки були відібрані професійним журі до виставки переможців, розгорнутої у музеї-квартирі відомого художника-монументаліста Григорія Синиці у Кривому Розі.


19 01

Заняття до душі надихає і підтримує у найскладніші часи. Спробувати себе у найрізноманітніших напрямках творчості можуть вихованці БТДЮ. Діти не лише розкривають нові грані свого таланту, а й досягають успіхів у різноманітних конкурсах. Перемогу в обласному конкурсі “Дніпропетровщино моя, ти - зірка величі країни! отримали вихованці гуртка “Колібрі” разом з наставницею Єлизаветою Ключніковою.


18 01

Щороку юні покровчани серед фіналістів конкурсу малюнка “Чорні крила біди”, що присвячений вшануванню учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Цього разу він вп'яте проводився в рамках дитячо-юнацького фестивалю пісні “Пам'ять Чорнобиля”. До організації та проведення Всеукраїнського конкурсу також долучився голова Ради громадської організації інвалідів, ліквідаторів та постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС “Союз Чорнобиль” м. Покров Юрій Середа.


17 01

Підведено підсумки другого етапу обласного конкурсу комп’ютерної графіки та анімації, де школярі Покрова показали відмінні результати.


16 01
16 січня 2023 р. 837 Освіта

І світло зійде…

Рядки з віршованих творів вчителя української мови та літератури ліцею №6 Тетяни Прокоф’євої дарують погляд на світ, добро, красу. Приємною звісткою для майстрині слова до новорічних дат стала поява її віршів у поєтичній збірці «Світання слова». Та ще більш приємною несподіванкою стало отримання сертифікату від ГО "ЛітЛокомотив", який засвідчує, що твори покровчанки значаться у топ-20 найкращих творів Всеукраїнського проєкту "Світання слова".


10 01

Школярі Покрова активно долучилися до участі в обласному конкурсі малюнку поштової марки “Збройні Сили України: Разом до Перемоги!”. Таке творче змагання для дітей започаткував обласний Центр позашкільної освіти. Багато дітей виявили бажання представити своє тематичне бачення поштової марки, зобразивши її власноруч на папері. Серед переможців — творчі й талановиті покровчани.


09 01

Цю тематику обговорювали на VI Всеукраїнській науково-практичної конференції "Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти". Педагоги ліцею №5, вчитель початкових класів Ірина Устименко та заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Усенко, стали її учасниками.