Всi новини, сторінка 15

17 02

Підбито підсумки ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії для здобувачів середньої освіти Дніпропетровщини, який проходив дистанційно з обласної Академії неперервної освіти. До участі в олімпіаді успішно долучився переможець міського етапу олімпіади - учень 8 класу ліцею №6 Олександр Зимін.


16 02

Сьогодні Україна вдруге відзначає День єднання. Торік це державне свято започаткував Президент через ескалацію напруги на російсько-українському кордоні. Аби продемонструвати, що ми - єдиний український народ, одна велика українська нація, коли ми разом - ми непереможні. Майже після року війну, ця дата набуває особливого значення... Сьогодні українців , незалежно від віку, об'єднує віра у нашу перемогу та власні сили, здатність долати труднощі та підтримувати одне одного.


14 02

Поєднуючи різні науки та погляди на реальність, STEM-освіта вчить дітей жити у світі, який стрімко розвивається. Впроваджують STEM- технології висококваліфіковані педагоги, які усвідомлюють свою соціальну місію. Днями найкращих педагогів у STEM-освіті Дніпропетровщини нагородили грамотами голови обласної ради. Серед відзначених педагогів — заступник директора, учитель початкових класів ліцею №5 Людмила Усенко.


10 02

Малеча теж розуміє, що їхні листи, малюнки, сувеніри мотивують, дарують настрій та оптимізм, гріють душу. Саме такою є текстильна лялька -україночка, яку виготовила вихованка дитячого садочка №22 “Усмішка” Маргарита Шатровська. Допомагала їй — вихователка Світлана Вшивкова. Вони вважають, що речі, створені своїми руками, несуть сильну позитивну енергетику.


09 02

Вихованці та викладачі Дитячої школи мистецтв і Будинку творчості дітей та юнацтва здобули перемоги в Арт-фестивалі ,,Fresh-Art”, який дистанційно пройшов у Києві.


08 02

Сьогоднішні інтелектуальні здобутки школярів - це стартовий майданчик для їхнього подальшого зростання і розвитку нашої держави. Учениця ліцею №5, учасниця секції “Філософія і соціологія”, Лоліта Ткачова стала призером одразу двох вікторин, які організувало Дніпропетровське відділення МАН.


07 02

Таке гасло має робота юної покровчанки Катерини Киясь, учениці 3 класу гімназії №4, яка стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Іграшка з малюнку» від Art Capsule! Дівчинка створила образ бойового українського їжачка на папері, увійшла до числа кращих конкурсантів та стала переможницею! З малюнку Катрусі було виготовлено неймовірну, фантастичну іграшку! Назвали її - Патріотик.


06 02

Вихованці гуртків Будинку творчості дітей та юнацтва беруть активну участь у різноманітних дистанційних конкурсах та фестивалях, додають до власних скарбничок досягнення й збирають перемоги.


01 02

У дистанційному режимі триває ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Відомі результати олімпіади з історії, серед переможців - покровчанка. ІІІ місце посіла учениця 11 класу ліцею №2 Марія Кірічок.


31 01

Працювати у команді, творчо та нестандартно мислити вчать дітей у школі робототехніки БТДЮ. Набуті навички гуртківці використовують готуючись до змагань і отримують гарні результати.