Всi новини, сторінка 18

09 03

Приватний вищий  навчальний заклад «Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика» (м.Миколаїв) та Уманський національний  університет садівництва в рамках програми освітнього та кадрового розвитку пропонує особам, які звільняються або звільнені з військової служби з числа ветеранів війни


08 03

Кожен з нас намагається хоч якось долучитися до наближення перемоги. Поряд із фронтом військовим, інформаційним, волонтерським, є фронт мистецький, який мотивує, підтримує та дарує приємні емоції.  Власним прикладом спонукає учнів до творчості викладач трудового навчання ліцею №8 Оксана Ткаченко.


08 03

Восьме березня залишається у календарі державних свят України як Міжнародний день прав жінок і миру. Належну увагу до дати, що символізує боротьбу за рівність та важливість діяльності жінки у суспільстві, було привернуто й у Покрові. Вкотре 8 березня ми відзначаємо на фоні дискусії щодо формату та доцільності цього свята.


06 03

Близько 700 навчальних закладів України долучилося до освітньої ініціативи - «Марафона добрих справ», де діти вчаться милосердю, благодійництву. Серед них і гімназія№4 Покрова, чиїми  ініціативами було зібрано кошти на підтримку наших Захисників.


03 03

У Покрові багато молоді, яка цікавиться і займається вивченням компютерної графіки та анімації. Свої універсальні знання учні демонструють як учасники різноманітних конкурсів. Вже не перший рік юні покровчани серед переможців обласного конкурсу компютерної графіки та анімації, який щорічного проводить Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.


28 02

Що робити під час виявлення вибухонебезпечних предметів, у випадку пожежі, як надати першу домедичну допомогу? Про все це школярі громади дізнаватимуться у спеціальних “Класах безпеки”. На сьогодні в Покрові їх два. Перший запрацював місяць тому на базі гімназії №4, а сьогодні спеціально обладнаний кабінет урочисто відкрили у стінах ліцею №9.


22 02

Такі результати обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», де покровчанка Ольга Коровіна показала високу педагогічну майстерність.


21 02

Сьогодні представники усіх націй і народностей світу відзначають Міжнародний день рідної мови. Серед 6000 мов, якими люди говорять у різних куточках, для нас рідна - українська. В усі часи вона дивувала світ своєю красою, витонченістю, ніжною мелодикою. Мова - це історія нашого народу, його світогляд, душа, одна з найголовніших ознак нації.


21 02

Минулого тижня відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. 59 філологічно обдарованих учнів закладів загальної освіти Дніпропетровщини, серед яких - учень 10 класу ліцею №3 Назар Томаш.


20 02

Вчителі англійської мови з ліцею №8 та гімназії №4 пройшли відбір та здобули нові знання у польському місті Краков. Ірина Ждан, Оксана Притула, Ольга Чебаненко пройшли триденний курс "Викладання та навчання у важкі часи", мали змогу опанувати нові знання завдяки підтримці Міністерства Освіти і Науки України у рамках глобальної програми Британської Ради "Language for Resilience".