Тетяна Прокоф’єва, викладач Ліцею№6, стала лауреатом премії «Світочі освіти»

Вчитель української мови та літератури, автор численних поетичних та прозових творів, Тетяна Прокоф’єва знана не лише у рідному місті . Ії світлі, життєстверджуючі поезії увійшли до багатьох збірок, літературних альманахів, високо оцінені журі мистецьких конкурсів всіх рівнів. Не так давно у світ вийшов авторський збірник «З теплом написані слова», що стало подією для всього міста.

Окреме місце у творчості Тетяни займає дитяча література. Це не тільки віршовані казки, а й навчальна поезія, за допомогою якої малеча вчить ази науки. Яскраві, зворушливі, доступні до сприйняття, твори автора розкривають дітям неосяжний світ, де доброта і щирість завжди перемагають. Сьогодні її вірші і створені до них ілюстрації розлетілися усією Україною. Їх читають і декламують.

Черговими перемогами вчителя й поетеси став диплом лауреата Всеукраїнської премії-конкурсу для працівників освіти «Світочі освіти» та золота грамота проєкту «Всеосвіта» за впровадження нових освітніх технологій, інтерактивних методик викладання та цифрових рішень у навчальний процес, вагомий особистий внесок у розбудову освіти і науки України. Нагороди, які є твердженням фаховості і любові до дітей.

Пресслужба міського голови.

Фото з архіву Тетяни Прокоф’євої