Освітні заклади Покрова увійшли до рейтингу шкіл Дніпропетровщини за результатами НМТ-2024

Ліцей №3 міста посів 32 позицію з 386 навчальних закладів Дніпропетровщини, увійшовши до топ-50 шкіл рейтингу.

Рейтинг загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області, що посіли найвищі місця серед  шкіл України за підсумками НМТ-2024 складений освітнім ресурсом «Освіта.ua». Основними у підрахунку стали результати національного мультипредметного тесту за 2024 рік. Враховувались середній бал НМТ, кількість складених тестів у порівнянні з максимальним показником. При підрахунку бралося до уваги і те, що учні низки шкіл через військові дії залишили свої регіони й продовжували навчання онлайн в інших областях України або за кордоном. Це могло вплинути на місце конкретного закладу в рейтингу, зазначає  «Освіта.ua».

Так, Ліцей №3 зайняв 32 сходинку рейтингу, увійшовши до топ-50 шкіл. До топ-100 увійшов Ліцей№6. У рейтингу Ліцей №8, Ліцей №9, Шолоховський ліцей, Ліцей №5, Ліцей №2, Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.

У найскладніші для країни часи педагоги Покрова продовжують невтомно працювати на освітянському фронті, показуючи відмінні результати.

Нагадаємо, цьогоріч Анастасія Гукова, одинадцятикласниця Ліцею №3, отримала 200 балів з НМТ з біології. Загалом у 2024 році завершили навчання 203 випускника, з них 1 випускник-переселенець. За результатами навчання 13 випускників мають Золоту медаль "За високі досягнення у навчанні" та 7 - Срібну медаль "За досягнення у навчанні".

Пресслужба міського голови.