Всi новини, сторінка 17

09 01

Творчі осередки міста не залишаються осторонь дистанційного навчання. Педагоги організовують активну роботу з вихованцями, заохочують дітей до участі у різних конкурсних перегонах та здобувають гарні результати!


04 01

Голландські тюльпани, нарциси, гіацинти та крокуси наступної весни зацвітуть на шкільних клумбах. Бокси з колекцією цибулинок сортових квітів, які здатні добре перезимувати, колективи закладів освіти Покрова отримали як учасники Всеукраїнського благодійного освітнього проєкту Flowers4school - “Квіти для школи”.


02 01

Якісна комп'ютерна техніка — це гостра необхідність для організації освітнього процесу в нинішніх реаліях. Педагогів Покрова продовжують забезпечувати сучасними ноутбуками, аби полегшити їм проведення дистанційного навчання, а для учнів процес отримання знань зробити більш доступним.


02 01

Про раціональне споживання електроенергії, процес її виробництва, а також шляхи уникнення енерговтрат, дізналися четвертокласники ліцею №3 під час опанування курсу «Мій енергетичний будинок» проєкту ДТЕК "Енергетичні школи: нова генерація".


30 12

Завершується рік — складний у житті кожного з нас. Та попри все, ми з вірою та надією крокуємо вперед, підводимо підсумки та складаємо плани на майбутнє. У педагогічній спільноті, за традицією, наприкінці року також прийнято говорити про здобутки й досягнення.


30 12

Чекаємо 2023-й по-особливому. І дорослі, й діти вірять - він прийде з Перемогою. Хоча гучні святкування не на часі, проте малеча, як ніхто, заслуговує на невеличке зимове диво. Заклади освіти та культури міста усіма доступними засобами намагаються додати дітям новорічного настрою.


27 12

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у ІV Міжнародному багатожанровому онлайн фестивалі «З любов’ю до тварин». Амір Рекун надіслав до конкурсу гарні фотосвітлини своїх менших чотирилапих друзів. Від суддів отримав гарні відгуки та став дипломантом ІІ ступеню у номінації “Художнє мистецтво”. Вихованці гуртку "Цікава арифметика" (керівник Галина Рекун) майже завжди долучаються до різноманітних конкурсів, дуже активні і допитливі, не бояться нових


26 12

Вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у Всеукраїнському конкурсі комп'ютерної графіки "Україна космічна", який цьогоріч присвячено 25-й річниці космічного польоту першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка.


26 12

Минулий тиждень став фінальним в естафеті ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. З 16 листопада по 21 грудня здобувачі закладів загальної середньої освіти громади перевіряли свої знання та вміння, виявляли оригінальність мислення. Учасники продемонстрували досить високий рівень знань, 64 з них здобули призові місця. Найвищий результат має 31 учень, дев'ятнадцять здобули ІІ місце, 14 - третє.


23 12

Українська осінь - різноманітна, чарівна і така прекрасна надихнула організаторів - освітній портал "Алаба" до створення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Чарівна осінь". Зараз, у такі буремні часи, - вважають організатори, важливо сприяти творчому розвитку дітей, заохочувати юних митців ділитися своїм баченням краси навколо. Вихованці гімназії №4 нашого міста теж активно долучились до участі у Всеукраїнському творчому конкурсі.