Всi новини, сторінка 23

06 12

Сьогодні День Збройних Сил України! Свято героїв, які ціною власного життя захищають майбутнє країни, виборюють незалежність для наших дітей. Мужність, відвага, непохитність – це про наших Захисників. Слова безмежної вдячності адресують воїнам покровчани. У місті тривають патріотичні онлайн-заходи, зустрічі, майстер-класи, де вшановують наших мужніх героїв.


05 12

Один із двадцяти 30-місних “Еталонів”, які днями отримали громади Дніпропетровщини, прибув до Покрова. Як тільки безпекова ситуація покращиться і освітній процес повернеться до стін навчальних закладів, шкільні автобуси знову підвозитимуть учнів із віддалених селищ.


03 12

Сьогодні, 3 грудня, виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди - великого сина українського народу, філософа, письменника, музиканта, громадського діяча, педагога.  До цієї  визначної дати у публічній бібліотеці відбулась тематична зустріч.


02 12

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребує зараз уся малеча, а особливо діти з особливими потребами. Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю фахівці міського інклюзивно-ресурсного центру запросили своїх підопічних на серію патріотичних майстер-класів з елементами арт-терапії.


01 12

В межах спільного проєкту Міністерства освіти та науки України та Британської ради в Україні вчитель англійської мови КЗ "Ліцей №5" Руслана Петрова успішно виконала програму підвищення кваліфікації вчителів, які навчають учнів 5-9 класів в умовах реформування іншомовної галузі освіти відповідно до положень Концепції «Нова Українська школа».


16 11

Юні покровчани разом зі своїми наставниками продовжують відкривати красу та багатогранність української мови. Свої знання демонструють у мовних конкурсах всіх рівнів. Останніми досягненнями стала участь вихованців позашкільного відділення Ліцею №2 у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри " Український узвіз", проведеному Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості.


14 11

Відкриту вікторину до Дня української писемності і мови запропонувала Дніпропетровська обласна державна адміністрація. Кожен охочий міг відповісти на запитання, перевіривши свій рівень знань рідної мови. Вчитель української мови та літератури ліцею№6 Тетяна Прокоф’єва однією з перших відгукнулася на таку пропозицію, дала правильні відповіді на всі запитання. Організатори вікторини визначили трійку переможців, до якої увійшла покровчанка.


11 11
11 листопада 2022 р. 775 Освіта

Творчі здобутки БТДЮ

Нові досягнення мають гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва.


07 11

Фахівці Дніпра створили для випускників навчальний ресурс з підготовки до мультипредметного тесту. Першими його апробували навесні дніпряни, сьогодні до нього вже долучилися понад 20 тисяч майбутніх студентів. Скористатися платформою можуть і покровчани.


02 11

Бажання наблизити Перемогу рухає українців у пошуку різних способів допомогти армії та фронту. Заклади загальної середньої освіти Покрова активно долучилися до благодійної акції “Смілива гривня”, яку ініціював Національний банк України. Назва акції дуже символічна, бо сміливість стала для українців тією рисою, що наближає нашу перемогу.