Ліцей №5 отримав обласну відзнаку за вагомий внесок у розвиток освітніх інновацій

 

STEM-освіта стала невід'ємною частиною сучасного освітнього простору. Нещодавно у Дніпрі відбувся круглий стіл на тему «Регіональні вектори розвитку STEM-освіти», організований Дніпровською академією неперервної освіти. Захід зібрав освітян, науковців та представників громадських організацій з усієї області, які активно впроваджують STEM-технології, зокрема з міста Покров.

Під час зустрічі було обговорено найкращі практики та унікальні ініціативи, що діють на Дніпропетровщині, а також визначено перспективні напрями розвитку на найближчий навчальний рік.

В обговоренні підсумків реалізації плану заходів щодо впровадження Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти) на Дніпропетровщині взяли участь начальник міського управління освіти Ольга Матвєєва, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Покровської міської ради Людмила Гродецька, директор ліцею №5 Зоя Пархоменко та STEM-педагог, заступник директора з навчально-виховної роботи, координатор дослідно-експериментальної діяльності закладу Людмила Усенко.

За результатами роботи у 2023/2024 навчальному році ліцей №5 отримав почесну відзнаку STEM AWARDS у номінації «Є ПРОРИВ» за особливий внесок у розвиток освітніх інновацій. Людмила Усенко була нагороджена грамотою державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» за професійні досягнення у впровадженні STEM в регіоні.

Цей захід став важливим кроком у вдосконаленні STEM-освіти в області, надавши учасникам нові ідеї та можливості для подальшого розвитку інновацій у навчанні.

Пресслужба міського голови.