Всi новини, сторінка 25

02 02

Колективи міського музею та клубу селища Перевізькі Хутори розповіли про споконвічну обрядову спадщину, знявши унікальні відеосюжети.


01 02

Вагомими досягненнями рідне місто знову порадували вихованці Дитячої школи мистецтв, директор Ганна Доценко. Наші таланти здобули відзнаки цілого ряду конкурсів і фестивалів різного напрямку та жанру.


29 01

29 січня в Україні відзначають трагічну та водночас героїчну дату – роковини бою під Крутами.


27 01

Щорічно 27 січня світ вшановує пам'ять жертв Голокосту. Цього дня у 1945 році радянські солдати 1-го українського фронту звільнили в’язнів найбільшого нацистського табору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.


26 01

Нещодавно Центральна міська бібліотека отримала партію книг, які надійшли від Українського інституту книги. Загалом це понад 300 примірників українською мовою, як вітчизняних, так і закордонних авторів.


20 01

 Не лише учні мистецьких, а й загальноосвітніх шкіл міста впевнено заявляють про себе у різноманітних творчих конкурсах.


18 01

Таланти Покрова продовжують радувати нас своїми досягненнями у різноманітних творчих конкурсах і фестивалях. Приємно відзначити чергові нагороди вихованців міської школи мистецтв Аристарха Черенкова та Марії Халіменко (викладач Ірина Кузнєцова). Цього разу покровчани взяли участь у Всеукраїнському новорічному фестивалі" ONLY STARS FEST", який у дистанційному режимі проходив з 13 по 15 січня в місті Київ.


16 01

Скарбниця історичної пам'яті Покрова зберігає понад 3 тисячі різноманітних експонатів. Кожен з них має свою історію та відображає певну епоху з усіма її особливостями. Сьогодні міський краєзнавчий музей ім. Миколи Андрійовича Занудька йде в ногу з часом і активно взаємодіє з людьми в онлайн-просторі.


13 01

У переддень Старого Нового року за давніми традиціями в Україні  відзначають свято Маланки, або Щедрий вечір, що супроводжується традиційними новорічними обрядами. Те, що у Покрові зберігаються і цінуються вікові традиції, продемонстрували заклади освіти та культури.


11 01

Саме під таким девізом вихованці Дитячої школи мистецтв Покрова продовжують здобувати перемоги у конкурсах та фестивалях, примножуючи творчу славу нашого міста.