Заклади мистецької освіти вітали випускників

Початок червня завжди особливий для осередків культури Покрова – це час підведення підсумків творчого року і радість за дітей, їхні успіхи та звершення. Кожного року Школа мистецтв та Дитяча музична школа вітають своїх учнів, особливі слова адресують випускникам. Цьогоріч заклади закінчили 58 вихованців, кожен з яких залишається частиною історії мистецьких шкіл.

- Для нас це одна з головних подій року, яка є вагомою та зворушливою. Цей рік був насичений перемогами, яскравими здобутками, які ми присвячували нашим Захисникам та Захисницям, завдяки кому діти могли навчатися мистецтву. Радіємо за кожного вихованця, пишаємося нашими креативними викладачами. Переповнює гордість за випускників. Впевнена, творчість залишиться з ними на все життя. Бажаємо їм успіхів під мирним - переможним небом України, - наголошує начальник відділу культури виконкому Тетяна Сударєва.

Яким був цей рік, згадували школи під час зустрічі з випускниками, які дарували наставникам свої найкращі концертні номери, виставки художніх робіт. В умовах воєнного часу, онлайн-навчання, заклади впроваджували нові методики, прогресивні форми роботи – відкривали свої знання й серце учням. Онлайн-марафони, патріотичні акції, концерти, майстер-класи – протягом творчого року покровчани спостерігали за мистецькою діяльністю закладів та звершеннями їхніх учнів. Вихованці ставали переможцями конкурсів всіх рівнів, стипендіатами міського голови. Як результат успішного навчання, переважна більшість випускників завершили школи з відзнаками та похвальними листами.

Вручаючи посвідчення, директор Школи мистецтв Ганна Доценко та Дитячої музичної школи – Надія Тарасенко бажали вихованцями успіхів на їхньому, вже самостійному, творчому шляху. Робили світлини на пам'ять і наголошували, що рідні школи завжди чекають на своїх учнів…

Прес-служба міського голови.