Нагороди - талановитим покровчанам

Весна подарувала талановитим дітям Покрова чимало вагомих перемог на творчому небосхилі. Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи вибороли призові місця на міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Юні солістки, вихованки Анастасії Бойко-Костіної, вибороли перемоги на міжнародних конкурсах у номінації "Естрадний вокал".  Лаура  Яковлєва здобула другу премію на Міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв "Тарасові Витоки". Ангеліна Апціаурі стала володаркою почесної другої премії Міжнародного конкурсу мистецтв "ELITE Art".

Учні театрального колективу “Сюрприз” Дитячої школи мистецтв взяли участь у Всеукраїнському конкурсі талантів "КРАЇНА КОБЗАРЯ" та стали кращими у номінації “Художнє читання”. Вихованці Нелі Піхтіної  - Єлизавета Вирва та Ярослав Паніщев - Лауреати І премії!

«Золото» ІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Spring Talents» завоювала учениця Катерини Алабужевої – Надія Думчикова.

Участь у Міжнародному конкурсі талантів "Євро Весна" принесла гарні результати учениці Дитячої музичної школи Орині Панкєєвій.  У номінації “Фортепіано” талановита вихованка Тетяни Усенко здобула другу премію творчого конкурсу.

VІІ Всеукраїнський конкурс-фестиваль "Хортицький Кобзар" зібрав юних виконавців з усіх куточків країни. Серед переможців юна бандуристка Варвара Сізова. Вона стала Лауреатом І ступеня у номінації “Бандурист-інструменталіст”.

Також  талановита вихованка Школи мистецтв стала володаркою І премії Міжнародного конкурсу виконавців на академічних народних інструментах у рамках Форуму виконавців на народних інструментах Міжнародного фестивалю музичного мистецтва "Музика без меж" у номінації "Бандура інструментальна". Варвара отримала диплом Лауреата І ступеня. Подякою організатори відзначили педагога — Наталію Горб.

Вітаємо з перемогами вихованців та наставників, бажаємо творчого натхнення, нових успіхів та перемог!

Прес-служба міського голови.