Покров вшанував пам’ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії проти України

550 дітей загинули, понад 1351 отримали поранення різного ступеня тяжкості, 2021 дитина вважається зниклою і це не остаточні цифри. Такою є страшна статистика війни, наслідки збройного вторгнення рф. Сьогодні, у Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, Україна вкотре говорить про це на повний голос, бо кожне дитяче життя – безцінне.

Цей день особливо важливий  для Покрова, де від початку повномасштабного вторгнення знайшли прихисток сотні сімей з дітьми.

Аби вкотре привернути увагу до злодіянь агресора, покровчани підтримали акцію пам’яті «Голоси дітей», започатковану Оленою Зеленською. Зав’язали дзвіночки на інсталяцію «Ангел», як символ скорботи за безневинними…

-Кожне обірване дитяче життя – це злочин країни-окупанта, яка щодня спрямовує на мирні міста та села свою зброю, порушує міжнародні закони та принципи гуманності, вбиває та депортує дітей, - на цьому наголошували фахівці відділу культури виконкому, закладів освіти, називаючи жахливі цифри.

Дзвіночки на жовто-синіх стрічках розвіювало вітром у знак  пам’яті за маленькими українськими янголятами, що стали жертвами злочину, якому не має терміну давності. Легкий передзвін, мов щебет дитячих голосів, летів у височінь неба, спомином залишаючись на землі…

Прес-служба міського голови.