Всi новини, сторінка 13

25 06

Святкові заходи до 25-ї річниці Дня Конституції України та Дня


23 06

Кожна робота Нікіти Тітова вражає глибоким сенсом, влучно та лаконічно візуалізує те, що відбувається у суспільстві. Його мистецький відгук на українські реалії покровчани тепер можуть побачити не лише в соціальних мережах, а як експозицію. Також дізнатися більше про відомого українського digital-художника естонського походження, чиї гостросоціальні плакати викликають справжній мистецький ажіотаж.


23 06

Минулі святкові вихідні пройшли у Покрові весело та спортивно. Серед різноманітних активностей запам'яталися містянам фізкультурно-оздоровчі заходи в рамках соціального проекту “Активні парки - локації здорової України”.


17 06

Срібні медалі чемпіонату області з футболу та призові місця відкритої першості м. Запоріжжя з карате — такими є останні здобутки вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідика.


09 06

Початок літа вихованці та тренери спортивних осередків міста зустріли як і годиться чемпіонам – з медалями. Покровчани здобули перемоги на престижних змаганнях.


24 05

В арсеналі вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста додалося спортивних перемог.


11 05

Акробати Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка  успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики серед юнаків. З 4 по 8 травня  юні спортсмени  змагалися у Вінниці, куди з’їхалися  понад  двохсот учасників із дев'яти областей та Києва. Судді  оцінювали виступи за трьома критеріями – артистизм, техніка виконання та складність.


29 04

Днями визначилися переможці  міського етапу Всеукраїнського конкурсу  малюнків на олімпійську тематику серед закладів загальної середньої освіти. З  першого  квітня впродовж трьох тижнів школярі громади долучались до творчих перегонів, зображуючи своє ставлення до  спорту та здорового способу життя.


29 04

Вихованці відділення акробатики міської ДЮСШ ім.Дані Дідіка завжди демонстрували високий рівень підготовки. Тож не дивно, що вони неодноразово захищали спортивну честь України на змаганнях найвищого рівня.


20 04

Відразу  у понад півсотні юних спортсменів Покрова  побільшало заслужених нагород. Вихованці Дитячо-юнацької  спортивної школи ім. Дані Дідіка успішно виступили на у Чемпіонаті Дніпропетровської області  зі спортивної акробатики та відкритому Чемпіонаті Херсонської області  з таїландського боксу серед дорослих, юнаків та юніорів.