Всi новини, сторінка 15

17 12

Рік, що минає, був непростим для спортсменів Покрова. Але все одно вони підтверджували високий рівень своєї майстерності та виборювали перемоги. Приємною новиною стало присвоєння вихованцям відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, змішаній парі Катерина Гужва-Артур Євтушенко, звання “Майстер спорту України”.


25 11

Нещодавно у гімнастичній залі відбулася першість ДЮСШ ім. Дані Дідіка зі спортивної акробатики. Захід пройшов з дотриманням усіх карантинних вимог. На гімнастичному килимі юні акробати Покрова демонстрували свою майстерність компетентному журі. До складу останнього входили тренери відділення Наталія Токмань, Василиса Носик, Марія та Максим Молодід. Тож юні спортсмени підійшли до виступів з усією серйозністю і викладалися по максимуму. Як зазначають в ДЮСШ, метою організованих змагань була


12 11

Покров є містом, де молодь має можливості для повноцінних занять спортом у різноманітних секціях та осередках. Нещодавно їх кількість поповнилася новим соціальним спортивно-патріотичним проектом “Спас-Буревій”.


20 10

Минулими вихідними у Покрові завершився турнір з таїландського боксу Муей-Тай пам’яті Героїв АТО. Спортсмени з різних регіонів України приїхали до нашого міста, аби своїми поєдинками віддати шану воїнам, які захистили незалежність нашої держави.


19 10

Цієї неділі наше місто стало центром активного велодозвілля. Зустрічало людей, котрі не уявляють свого життя без велосипеда, свіжого повітря, драйву подорожі та нових відкриттів. Вперше у Покрові під патронатом міського голови Олександра Шаповала пройшли змагання категорії крос-кантрі.


16 10

Цей тиждень порадував черговими перемогами вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка. Наші спортсмени успішно виступили на кількох престижних турнірах.


15 10

Під патронатом міського голови Олександра Шаповала 18 жовтня у Покрові відбудуться відкриті аматорські велосипедні змагання категорії крос-кантрі. GPS координати точки старту: 47.645933, 34.091052


13 10

Для багатьох покровчан заняття спортом стали кроком, який зміцнив не лише тіло, але і характер. Все це дозволило їм досягти успіху в різних сферах життя. Саме тому підтримка фізкультурно-спортивного руху є одним з пріоритетних завдань, на чому неодноразово наголошував міський голова Олександр Шаповал. Минулими вихідними у Покрові стартував новий соціальний проект “Крила надії”, який реалізовується відділом молоді та спорту міськвиконкому спільно з “Тайкан ММА. Покров” Анатолієм Авраменком.


12 10

Початок жовтня виявився успішним і для маленьких спортсменів відділення карате міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. 3 жовтня вихованці тренера Михайла Фролова взяли участь у відкритій першості ДЮСШ "Юність" у м. Запоріжжя. Захід зібрав чимало спортсменів з різних регіонів. І тим приємніше, що бійці з Покрова не залишилися без нагород. Тая Косякова стала переможницею у розділах “Ката” і “Куміте”. Олег Шикула завоював перше місце у “Ката” і був третім у


09 10

В Україні зафіксовано 5 804 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 — це антирекорд кількості нових хворих за добу. 9 жовтня (станом на 9:00) в Україні 250 538 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 4 779 летальних, 110 650 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 5 804 нових випадки. Загалом проведено 2 522 360 тестувань методом ПЛР. За добу одужало 2 417 пацієнтів. Наразі коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область — 7 331 випадок; Волинська область