ВІТАЄМО ЛІЦЕЇСТІВ З ПЕРЕМОГОЮ!

Всеукраїнський челендж до Всесвітнього дня бадмінтону «Я люблю бадмінтон» згуртував школярів, любителів активного дозвілля, всієї країни. Він тривав декілька місяців та складався з трьох етапів.

Юні покровчани стали учасниками челенджу. Учні ліцею №9 долучились до участі на всіх етапах та стали переможцями!

Проведення конкурсу мало на меті популяризацію бадмінтону серед здобувачів освіти та підвищення рухової активності дітей під час навчального процесу та в позанавчальний час, зниження рівня тривожності. І організаторам це вдалося! Молодь охоче підтримала ініціативи та активно долучилася до участі у популярній грі.

Діти креативно підходили до кожного етапу і викладались на повну.  Щоразу треба було згуртуватись та відзняти цікаве мотивуюче відео про гру у бадмінтон й поділитись ним з відповідними хештегами у соцмережах. Так, ліцеїсти лідирували у кожному, а третій, фінальний, етап «ГРАЙ АКТИВНО В БАДМІНТОН БУДЕШ СПРАВЖНІЙ ЧЕМПІОН» привів їх до перемоги.

Ініціаторами  челенджу виступила Громадська організація “Федерація бадмінтону України” за сприяння державної наукової установи Інституту модернізації змісту освіти МОН, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення,  державної установи «Спорт для всіх», Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Вітаємо активних й креативних учнів, бажаємо талановитим дітям та педагогам подальших успіхів!

Прес-служба міського голови.