Всi новини, сторінка 17

10 09

Чемпіонат Дніпропетровської області серед молоді U23 — перше після карантину змагання, яке офіційно відкрило обласний календар дзюдо. 29-20 серпня визначилися найсильніші дзюдоїсти Дніпропетровщини, серед яких і покровчани.


09 09

На минулому тижні обласний центр зібрав на змагання дзюдоїстів із усієї Дніпропетровщини. Вперше після довгої карантинної паузи відбувся Чемпіонат області, ставши відбірковим етапом до Чемпіонату України.


26 08

Визначні державні свята, напередодні яких пройшла чергова зустріч Мама Клубу, не могли не позначитися на її тематиці та настрої. Організатори - відділ молоді та спорту міськвиконкому, разом зі спеціальними гостями із #PartyKids з Інгою Шахнович, приготували цього разу малечі дещо особливе.


25 08

У День народження країни в Покрові пройшов товариський шаховий турнір між учасниками з Покрова та Нікополя, які представляли Центр фізичного здоров'я “Спорт для всіх.” Місцем проведення його став парк імені Бориса Мозолевського, де встановлені спеціальні гранітні столи для логічних настільних ігор.


18 08

Минулі вихідні у місті знову пройшли під знаком футболу. У суботу, 15 серпня, сотні покровчан завітали на стадіон підтримати “Збірну Покрова” у грі проти команди Томаківки. Активність уболівальників має велике значення у таких матчах. Суперник у наших футболістів був серйозний, у його складі чимало сильних гравців високого рівня. На полі стадіону зустрілися два хороші футбольні колективи, кожен з яких заслуговував на перемогу.


11 08

Усього кілька тижнів тому, наприкінці липня, відділ молоді та спорту виконкому закликав усіх прихильників велосипедного спорту стати учасниками нової активності. І вже цієї неділі ”VeloPokrov” вітав нових членів своєї спільноти.


10 08

Минулими вихідними стартував новий турнір “Кубок Голови Обласної державної адміністрації”. За почесний трофей змагатимуться 40 команд з різних куточків Дніпропетровщини. Завдяки підтримці керівництва міста, участь у змаганнях беруть і футболісти-аматори Покрова.


05 08

У період посиленого карантину в Україні були введені обмеження на роботу спортивних закладів. Нині ж спортивні осередки Покрова поступово повертаються до роботи. З початком серпня розпочалися тренування й у вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка.


04 08

Відділ молоді та спорту міськвиконкому продовжує випускати тематичні сюжети, присвячені покровчанам, які досягли успіхів у спорті, культурі та загалом активно проявляють себе у громадському житті. Героями чергового випуску стали вихованці відділення акробатики міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, титуловані спортсмени Іван Хажанець та Микола Земляний.


27 07

Об’єднати усіх прихильників велосипедного спорту міста покликаний новий проект ”VeloPokrov”, анонсований на минулому тижні відділом молоді та спорту міськвиконкому. Вже в суботу охочих приєднатися до міського велоруху організатори чекали на площі ім.Сірка. Саме звідси близько двадцяти учасників новоствореного велоклубу стартували у напрямку Зони відпочинку.