Всi новини, сторінка 8

31 12

Відзначати новорічне свято у колі друзів увійшло в традицію дитячо-юнацької спортивної школи імені Д.Дідіка. Наприкінці року у гімнастичній залі школи відбулося яскраве свято – разом із казковими героями юні талановиті спортсмени вирушили у новорічну подорож.


29 12

Після перемог найвищого світового ґатунку, вихованці відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка не спочивають на лаврах - продовжують змагатися й відточувати свою майстерність.


23 12

Команда юних каратистів у складі 9 спортсменів, вихованців відділення карате дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д. Дідіка, піднесла своїм вболівальникам передноворічний подарунок - перемогу у регіональному турнірі, що відбувся у Запоріжжі.


21 12

Гарними результатами завершують рік, що минає, акробати дитячо-юнацької спортивної школи імені Д.Дідіка. Вихованці відділення спортивної акробатики тренерів Ольги Образцової, Наталії Токмань, Василіси Носик, Марії та Максима Молодід успішно взяли участь у престижних змаганнях, які відбулись 15-19 грудня у Львові.


17 12

Дванадцять юних  покровчан  стали цьогоріч володарями стипендії міського голови Олександра Шаповала. Кожен з них здобув вагомі перемоги, підкорив не одну творчу, наукову, спортивну вершину. Вони завершують 2021 рік  досягненнями та з новими мріями і планами.


13 12

Днями у Бангкоку завершився Чемпіонат світу з таїландського боксу. Українська збірна, до складу якої увійшли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи м. Покров, зайняла достойне місце серед 93 країн-учасниць. Вагомий внесок у скарбничку збірної зробили вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка. Із шести завойованих золотих медалей дві належать покровчанам.


22 11

Чергову високу та омріяну спортивну вершину досягли спортсмени Покрова! Вихованці відділення спортивної акробатики дитячо-юнацької спортивної школи ім. Д.Дідіка  взяли участь у міжнародному турнірі Grand Prix Polski  Łańcut, який проходив у Польщі з 19 по 21 листопада, та вибороли три золоті медалі!


17 11
17 листопада 2021 р. 1246 Спорт

"Спарта" - з перемогами!

Вихованці спортивного клубу "Спарта 2008" взяли участь у Чемпіонаті Європи з бойового хортингу, який відбувся 12-14 листопада у Трускавці. Близько п’ятиста учасників з’їхались до курортного міста поборотись за звання найкращих у цьому молодому виді спорту. Досягли високих спортивних цілей й юні, але досвідчені спортсмени Покрова.


02 11

У престижних змаганнях, що проходили у Франції, Ліза здобула бронзу, піднявшись на п’єдестал перемоги.


25 10

Сергій Сінілов, тренер з дзюдо, завоював бронзу престижних змагань, що зібрали у Португалії представників з 43 країн.