Всi новини, сторінка 14

13 04

Минулими вихідними відбувся обласний командний чемпіонат з легкоатлетичного кросу. Ці змагання зібрали  у Нікополі команди з усієї Дніпропетровської області. Юним атлетам довелося змагатися на дистанціях забігів від 500 до 8000 метрів.


30 03

Перший місяць весни приніс нові досягнення спортсменам нашого міста, які взяли участь у ряді турнірів та змагань. Як завжди покровчани продемонстрували високий рівень підготовки і завоювали заслужені нагороди.


22 03

Нагадаймо, що цей турнір стартував в середині лютого. Змагання були організовані громадською організацією "Шахи для життя" за підтримки відділу молоді та спорту міськвиконкому. За титул найсильнішого шахіста Покрова змагалися 12 учасників, які проводили ігри за коловою системою. Минулими вихідними вони зіграли свої фінальні партії. За підсумками змагань переможцем Чемпіонату міста з шахів на Кубок міського голови став Олег Шкель. Саме йому було вручено почесний кубок. На другому


16 03

Наприкінці тижня Покров гостинно приймав учасників І етапу Чемпіонату України з автомодельного спорту (юнаки),  кордові моделі у приміщенні. Змагання проходили  на базі автомодельної лабораторії  Будинку творчості дітей та юнацтва. Учасники – школярі до 13 років.


09 03

Спортсмени Покрова не витрачають часу дарма, посилено тренуються, аби показати результат командної роботи. Сила волі, витримка, цілеспрямованість – ось секрет успіху покров чан, які впевнено заявляють про себе на змаганнях всіх рівнів.


23 02

В активі вихованців дитячо-юнацькрї спортивної школи ім. Дані Дідіка золото Дитячої Ліги дзюдо та призові місця  Чемпіонату Дніпропетровської області зі спортивної акробатики.


19 02

Закінчення локдауну дозволило відновити тренувальний процес у спортивних закладах Покрова. Вже кілька тижнів юні спортсмени приходять на тренування і навіть беруть участь у повноцінних змаганнях, котрі проходять згідно з карантинними вимогами.


17 02

Минулими вихідними відбулися перші тури Чемпіонату Покрова з шахів. Змагання організовані громадською організацією “Шахи для життя” за підтримки відділу молоді та спорту міськвиконкому. За титул найсильнішого шахіста Покрова змагаються 12 учасників. Серед них є як вже досвідчені спортсмени, так і учні навчальних закладів. Рейтинговим фаворитом турніру вважається кандидат у майстри спорту Владислав Дудка.


05 01

Наказом  обласного управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації тренерові відділення дзюдо Сергію Сінілову присвоєно вищу кваліфікаційну категорію. Ця відзнака стала заслуженим результатом багаторічної тренерської діяльності. Серед його вихованців багато титулованих спортсменів, які досягли успіхів у цьому виді спорту.


28 12

2020 рік, попри усі його складнощі, приніс покровчанам чимало досягнень у спортивному напрямку. Тож не дивно, що за його результатами вони продовжують отримувати заслужені відзнаки.