Всi новини, сторінка 16

06 10

2- 3 жовтня вихованці відділення спортивної акробатики ДЮСШ ім.. Дані Дідіка  захищали честь школи та міста на обласному чемпіонаті зі спортивної гімнастики. За звання переможців змагалися атлети з Дніпр, Кривого Рогу,  Покрова та Кам’янського, де проходили змагання. Наші акробати показали чудові результати, здобувши вісімнадцять перших і  п’ять других місць.


05 10

Закінчення першого місяця осені принесло спортсменам Покрова чергові досягнення. Вони взяли участь у цілому ряді турнірів високого рівня в різних регіонах України і достойно представили в них рідне місто.


18 09

16-17 вересня у місті Харків пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів не старше 23 років. На татамі місцевого Палацу спорту за перемогу змагалися 345 спортсменів з 22 регіонів країни. Успішно виступила на цих змаганнях Єлизавета Литвиненко, вихованка відділення дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Покровчанка представляла на турнірі команду Дніпропетровської області. Вона успішно провела свої поєдинки й стала чемпіонкою у ваговій категорії до 70 кілограмів. Щиро вітаємо дівчину та її


15 09

Якщо у 2015 році було спрямовано менш ніж 2, 5 млн грн, то 2019 – майже 7 млн грн, а у 2020 році затверджено понад 9 млн грн. Підтримка дитячого спорту – це перший крок до розвитку спорту великих досягнень. На жаль, за останнє десятиріччя у масштабах країни цей алгоритм спрацьовує не скрізь і не завжди. На щастя, у Покрові - місті, яке славиться спортивним минулим, розвиток фізкультури й спорту – серед пріоритетів соціальної політики.


15 09

11 вересня стартував Чемпіонат області зі спортивної акробатики серед юнаків. У змаганнях взяли участь спортсмени з Дніпра, Покрова, Кам'янського і Кривого Рогу, де і проходили змагання. Наше місто представляли вихованці відділення спортивної акробатики Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка разом зі своїми тренерами Ольгою Образцовою, Наталею Токмань, Василисою Носик, Марією Молодид та Максимом Молодид.


14 09

На цих вихідних Покров відзначив свято фізичної культури та спорту, які посідають важливу нішу у житті нашого міста. Для когось — це професія, для декого — спосіб життя, для інших розвага. Врешті, спортсмен живе у кожному з нас, бо спорт - це прагнення бути кращим і досягти більшого, це азарт, що виникає при наближенні до мети, це емоції, які супроводжують кожну перемогу і кожну нашу поразку.


11 09

Вітаю Вас із Днем фізичної культури і спорту України — святом прославлених спортсменів, тренерів, вчителів фізкультури, вболівальників і всіх, для кого заняття спортом стало невід'ємною частиною життя!


11 09

12 вересня ми відзначаємо День фізичної культури і спорту. Покров — місто з багатою історією фізкультурно-спортивного руху. Тисячі його жителів займалися і займаються у численних секціях та відділеннях наших спортивних осередків. І цей день є особливим для тих людей, чия праця пов'язана з вихованням дітей та залучення їх до спорту. Практично усе своє свідоме життя присвятив цій благородній справі тренер відділення легкої атлетики Дитячо-юнацької спортивної школи СК “Манганіт”


10 09

День фізичної культури та спорту, який щороку в Україні відзначається у другу суботу вересня, у Покрові наповниться азартом, красою, грацією та духом здорового суперництва. І хоча карантин обмежує масштабність святкування, передбачені організаторами заходи все ж дозволять покровчанам відчути особливий дух спортивного свята.


10 09

Чемпіонат Дніпропетровської області серед молоді U23 — перше після карантину змагання, яке офіційно відкрило обласний календар дзюдо. 29-20 серпня визначилися найсильніші дзюдоїсти Дніпропетровщини, серед яких і покровчани.