Всi новини, сторінка 9

18 10

Спортсмени Будинку творчості дітей та юнацтва взяли участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях з автомодельного спорту серед учнівської молоді ((юніори) кордові моделі (ІV ранг)), що відбулись 7-10 жовтня у Миколаєві. З-поміж юних учасників із різних куточків України покровчани стали найкращими і вибороли перше командне місце! Вихованці тренера Володимира Томілова також отримали високі результати в особистих заліках. Анна Булка посіла І місце в класі Е1К та І місце в класі Е2К. Денис Прус - І


18 10

Спортивний жовтень продовжує дарувати хороші результати, за якими стоять старанні щоденні тренування юних покровчан. Минулого тижня вихованці дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка привезли переможні місця з всеукраїнських змагань! Юні боксери взяли участь у змаганнях Кубку України та відкритому Чемпіонаті Львівської області з таїландського боксу Муей Тай, що відбулись 5-8 жовтня у Львові. Вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка та Олега Мовчана гідно представили


11 10
11 жовтня 2021 р. 1126 Спорт

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ

Третій міський турнір з футболу на Кубок імені Дані Дідіка зібрав найсильніші команди  Покрова, Марганця та Нікополя. За себе і за народного Героя України, який загинув у 2015 році під час Ходи гідності у Харкові, грали спортсмени, вшановуючи пам'ять Дані Дідіка.


11 10

Напередодні й на честь Дня захисника України у Покрові пройшла ІІ міська Спартакіада на кубок громадської організації “Міська спілка воїнів — учасників АТО”. Цьогоріч вона знову зібрала на стадіоні “Авангард” юнаків - старшокласників з усіх шкіл нашої громади. Аби не лише позмагатися й визначити найсильніших, а й віддати належне людям, які впродовж віків відстоювали прагнення нашого народу бути господарем на своїй землі.


06 10

На початку жовтня у Нікополі пройшов VI Всеукраїнський турнір з легкої атлетики на призи заслуженого тренераУкраїни  М. А. Цицарикової . Вихованці КДЮСШ «Манганіт» показали відмінні результати, здобувши заслужені винагороди.


30 09

Наприкінці вересня в італійському місті Пезаро, в Auditorium Scavolini, зустрілись найкращі гімнасти Європи. Спортсмени різних вікових категорій зібралися на 30-му Чемпионаті Європи з акробатичної гімнастики, аби вибороти найвищу сходинку п'ядесталу пошани.


28 09

Вересень був щедрим на спортивні події. Гарні результати показали вихованці відділення таїландського боксу тренера Ігоря Мациборка. 25 вересня в Запоріжжі юні боксери взяли участь у Всеукраїнському відкритому Кубку "Пам'ять", присвячений Євгену Трофімову.


23 09

21 вересня Покров зустрічав команди учасників ІІІ етапу Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт». На стадіоні «Авангард» цього дня панувало справжнє свято спорту! Спортивна подія зібрала 11 команд з усієї Дніпропетровщини. Наше місто представляли  учні СЗШ№6.


20 09

Днями у Дніпрі відбулося одразу дві важливі події для українських дзюдоїстів. Завершився Чемпіонат України серед молоді до 23-х років та Відкритий Чемпіонат України серед ветеранів. В обох змаганнях сере призерів - покровчани.