Всi новини, сторінка 11

28 08

За останні роки Покров стрімко розвивається як веломісто. На цьому тижні до нас з’їхалися позмагатися поціновувачі крос-кантрі з усієї України. Як і минулоріч, перегони проходили у сосновому лісі під патронатом міського голови Олександра Шаповала. Організаторами заходу виступила молодіжна рада міста, відділ молоді та спорту міськвиконкому спільно з велоспортсменом, конструктором нашої траси для cross-country, лідером велоспільноти ”VeloPokrov” Володимиром Івановим.


27 08

Кожне заняття “Мама Клубу” - приємна й корисна зустріч для юних покровчан. Чергове заняття для малечі - “Книга-мандрівка Україною” було присвячене 30-річчю Незалежності країни. На свіжому повітрі в парку ім. Бориса Мозолевського відділом молоді та спорту виконавчого комітету підготовлено й проведено для малечі насичену програму.


26 08

День Незалежності країни у Покрові відзначили не лише урочисто та творчо, а й спортивно.


13 08

Щорічно у літню пору року відзначається День молоді - свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики. Відтепер цю дату в Україні відзначатимуть разом зі світовою спільнотою — 12 серпня. Вчора разом з усім світом святкували й у Покрові. Парк ім. Бориса Мозолевського став центром цікавих, динамічних подій.


12 08

Парк Гірників продовжує оновлюватися, стаючи все більш цікавим для місцевих мешканців як центр активного дозвілля. Вже традиційно минулої суботи там пройшли спортивно- розважальні заходи, ініційовані відділом молоді та спорту міськвиконкому. Назва “Спорт єднає родини” обрана не випадково - акцент робиться на сімейне дозвілля.


11 08

Відкривати для себе нові види фізичної активності можна будь-коли, але приємніше літом. Тим більше, коли є можливість зробити це безкоштовно, на природі, разом з досвідченими тренерами. У Покрові практика відкритих тренувань існує вже не перший рік.


09 08

Кожна зустріч “Мама Клубу” - цікаве, корисне, приємне дозвілля для дітей і їхніх батьків. Минулої суботи малеча стала учасником неймовірної пригоди. В компанії друзів діти багато бігали, шукали, знаходили відповіді на головоломки та ребуси.


03 08

Парковий сезон у Покрові проходить під знаком популяризації активного способу життя. Публічні заходи, які цьогоріч відділ молоді та спорту міськвиконкому організовує в рамках загальнодержавного соціального проекту “Активні парки – локації здорової України”, з кожним разом об'єднують все більше і більше мешканців громади різного віку.


27 07

Учні відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка показали високі результати на Чемпіонаті України серед молоді, юніорів та юнаків. Змагання проходили 21-25 липня в Одесі й зібрали сотні спортсменів з шістнадцяти областей України. Вихованці тренерів Ігоря Мациборка та Олега Мовчана від початку літа інтенсивно тренувалися і це позитивно позначилося на результатах. Покровчани завоювали 6 - золотих, 2 - срібні та 2 бронзові нагороди Чемпіонату України.


26 07

Чергове засідання Мама-клубу присвятили визначним місцям України, котрі  входять до чудес світу. Саме так, в ігровій формі, юним покровчанам розповідали про рідну країну, 30-річчя Незалежності якої святкуємо цього року.