Комп'ютерна Академія ШАГ навчатиме покровчан безпеці в інтернеті

На безкоштовний майстер-клас запрошують вже 25 травня.

Комп'ютерну Академію ШАГ вважають одним з провідних недержавних навчальних закладів, котрі спеціалізуються на професійній комп’ютерній освіті. Їхні філії успішно працюють у 22 країнах, у тому числі, усією Україною. Вже незабаром відкриється й регіональна філія. До співпраці запрошують і покровчан. Академія навчає дітей від 7 до 14 років , з 15 до 55 років, працюючи за трьома основними напрямками: «Розробка програмного забезпечення», «Ком’пютерна графіка та дизайн», «Мережеві технології та кібербезпека».

Своє знайомство зі слухачами ШАГ розпочинає з головної теми – безпеки в інтернеті. До розмови запрошує, перш за все, батьків дітей. Майстер-клас буде проходити за підтримки міського управління освіти, охопить такі важливі питання: як не стати жертвою шахраїв; зберегти свої персональні дані; як не зазнати кібербулінгу на собі; захиститися від підозрілих осіб; що робити, аби не підхопити комп'ютерний вірус.

Захід безкоштовний, відбудеться 25 травня о 18:30 онлайн. Аби взяти в ньому участь, треба обов’язково зареєструватися на сайті академії https://nikopol.itstep.org/.../master-class-for-parents...

Для тих, хто зацікавився, але має запитання, є контактні телефони: +38(067)009-22-90, +38(066)009-22-90.

Спеціалісти наголошують: безпека в інтернеті - найважливіша тема, яку не повинні ігнорувати батьки дітей.

Прес-служба міського голови.