У школярів  завершився навчальний рік

 

Сьогодні у Покрові та старостинському окрузі останній шкільний день. Навчальний рік 2020-2021 закінчили 3985 учнів. Попереду довгоочікувані канікули і лише для випускників настає гаряча пора здачі ЗНО та обрання життєвого шляху. Цьогоріч зі школою попрощається  196 одинадцятикласників. Важливий етап і для 350 дев’ятикласників.

Останній день навчального року школярі Покрова проводять у колі друзів та вчителів. Карантин вніс свої зміни і корективи у проведення свята «Останнього дзвоника», але не зміг вплинути на загальний настрій. З традиційними квітами йшли діти до школи, аби привітати своїх наставників. У випускників сьогодні черговий іспит – з математики, тож  напутні слова і побажання  з обов’язковим фото напам’ять відбулося іншого дня.

Сьогодні підводили підсумок року, який, незважаючи на обставини, був наповнений здобутками і перемогами. Школярі Покрова були першими у інтелектуальних змаганнях та спортивних, займали призові місця у творчих конкурсах всіх рівнів. Разом зі своїми викладачами та наставниками вони брали освітні висоти і місто пишалося ними.

Ще один рік завершено останнім уроком,  але не закінчується шкільна історія, вона продовжується ...

Прес-служба міського голови.