Всi новини, сторінка 58

24 04

Минулого тижня у Покрові відбувся фінал першого в історії міста офіційного турніру з кіберспорту в дисципліні Counter Strike:Global Offensive 5х5. До участі у змаганнях зареєструвалося 15 команд, а це 75 учасників.


17 04

Наше місто стало одним з “піонерів” у просуванні кіберспорту в Україні. Ідею молоді щодо організації та проведення першого в місті офіційного турніру з кіберспорту не тільки підтримали, а й допомогли реалізувати. З 29-го березня по 6 квітня тривав прийом заявок для участі у міському турнірі з Counter Strike:Global Offensive 5х5 серед учнів освітніх закладів. Загалом, для участі в ньому зареєструвалося близько сотні кібер-спорстменів Покрова.


16 04

Двома кубками за абсолютну перемогу поповнилася скарбниця колективної радіостанції Будинку творчості. Днями команда отримала офіційне підтвердження лідерства у двох престижних змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівня.


11 04
11 квітня 2019 р. 2160 Освіта

У НВК №1 нові меблі

Мотивуючий освітній простір НВК №1 - це не лише реконструйована будівля за принципами технологічності, енергоефективності та інклюзивності. Організація сучасного освітнього процесу потребує відповідного облаштування класних кімнат і приміщень.


09 04

Ми вже повідомляли про те, що учні 10-го класу Навчально-виховного об'єднання стали учасниками загальноукраїнського проекту “План дій”. Участь у ньому стала випробуванням, яке було під силу лише цілеспрямованим . Проект потрібно було не лише розробити, але і захистити на  Всеукраїнському форумі “План дій. Взяли і зробили”, який проходив у Києві та зібрав учасників з різних регіонів України.


02 04

Залишається неповних три місяці до завершення поточного навчального року. Для одинадцятикласників, які мають намір вступати до вишів, це період посиленої підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Чим вищими будуть тестові бали — тим більші шанси на здобуття якісної вищої освіти. У квітні, аби перевірити свої сили, 111 майбутніх абітурієнтів із Покрова взяли участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а дев'яносто учнів протестували себе з десяти інших предметів.


01 04

У 2018-му році наше місто стало одним з 7 населених пунктів області, де було реалізовано ідею Філіпа Духлія, який є одним з активістів впровадження IT-технологій в Україні.


29 03

Традиційний фестиваль дружин юних пожежників зібрав учора шкільні команди, які незважаючи на вік знають, як – «запобігти, врятувати, допомогти». Цей захід вже давно перетворився на справжній рух з підтримки благородної справи порятунку людей. Цьогорічний фестиваль лише підтвердив те.


28 03

Команда Будинку творчості успішно розпочала новий спортивний рік. В арсеналі спортсменів впевнена першість і чергові вагомі здобутки.


21 03

Понад півтисячі учасників з усіх куточків України а також Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, США та Франції зібрала ювілейна Міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти”. Традиційно учасниками головної освітянської події року стали представники Покрова. З 14 по 16 березня у Києві свої напрацювання презентували методичний кабінет міського управління освіти, НВО, СЗШ №9 та Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.