Всi новини, сторінка 59

20 03

Тестуванням з української мови та літератури в Україні розпочалося пробне ЗНО-2019. Свій рівень знань з даних предметів минулої суботи перевірили і 111 учасників із Покрова. Як повідомляють у міському управлінні освіти, майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з процедурою проведення незалежного оцінювання, адаптуватися до тесту та попрацювати із завданнями, аналоги до яких становитимуть державну підсумкову атестацію з української мови для усіх цьогорічних випускників.


19 03

Наші кордовики завоювали вісім медалей, встановивши чотири рекорди України. З такими результатами вихованці Будинку творчості завершили перший етап Чемпіонату України та Кубок України з автомодельного спорту серед наймолодших школярів, посівши перше командне місце.


05 03

Ми вже повідомляли про те, що учні навчально-виховного об'єднання (НВО) стали учасниками Всеукраїнського проекту “План дій”. Для свого дебюту вихованці НВО обрали ідею створення ігрової кімнати для учнів молодшої школи. Така ініціатива отримала схвальний відгук і підтримку міського голови Олександра Шаповала.


04 03

Школярі Покрова продовжують підтверджувати свій високий рівень знань та підготовки. Свідченням цьому є  результати  обласних олімпіадах. Так, учень 10-го класу загальноосвітньої школи № 6 Дмитро Коркін посів друге місце у обласній олімпіаді з географії.


04 03

Сьогодні масова комунікація займає важливе місце в житті кожної людини і особливо молоді. Тож не дивно, що в навчальних закладах Покрова пропонують все більше креативних проектів, спрямованих на висвітлення шкільного життя. Одним з лідерів у цьому напрямку є Навчально-виховний комплекс № 1. Його вихованці активно просувають ідеї, які є символом нової української школи, націленої на творчий розвиток особистості.


28 02

“ Веселка здоров'я“ - це не єдина власна розробка, яку практичний психолог дитячого садка №11 “Малятко” використовує у своїй повсякденній діяльності та успішно популяризує через фахові конкурси та видання. Проте саме вона, пройшовши міський та обласний етапи Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів “Нові технології у новій школі”, дійшла до фіналу. Про фаховий рівень корекційно -розвивальної програми свідчить


27 02

Сьогодні українська освіта проходить період впровадження інновацій, спрямованих на покращення її якості. Особливе місце у сучасній педагогічній науці займає STEM-освіта. Цим терміном традиційно окреслюють підхід до освітнього процесу, відповідно до якого основою набуття знань є проста та доступна візуалізація наукових явищ.


26 02

Чергові креативні полички від ДніпроОДА днями з’явилися в освітніх закладах Покрова. Відтепер учням четвертої та шостої шкіл не обов'язково чекати, коли книгу запишуть у формуляр, можна просто взяти на обмін. Ось і всі умови. Те, що обрати є з чого, діти переконались, коли самі ж виставляли їх з коробок на полички. Новенькі, щойно з видавництва, з гарними ілюстраціями, підібрані на будь-який смак і вік.


22 02

Цьогоріч вперше за 23-річну історію всеукраїнського конкурсу “Учитель року”, він проходить з номінацією “вчитель інклюзивного класу”. Учора в Кам'янському завершився другий тур обласного етапу конкурсу за участі сорока конкурсантів. Покров представляла вчитель інклюзивного навчання шостої школи - Ольга Лопатнікова.


21 02

У березні виповнюється 205 років від дня народження Тараса Шевченка. Тож до участі у XVIII Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, який щорічно проходить під гаслом "Об'єднаймося ж, брати мої!", школярі Покрова готувалися особливо старанно. Як результат, два призових місця на обласному етапі в номінації "Історія України та державотворення".