Всi новини, сторінка 45

07 09

Сьогодні свій день народження святкує людина, яка майже півстоліття відкриває дітям світ технічної творчості – Микола Гнатович Голуб. Зі словами безмежної подяки та щирими побажаннями добра, до вчителя за покликом серця завітав міський голова Олександр Шаповал.


01 09

Сьогодні Україна святкує День знань, а це означає, що у всіх закладах освіти починається новий навчальний рік. Трохи незвичний він для учасників освітнього процесу, проте довгоочікуваний і багатий на нові знання, досвід і враження. Відзначення початку нового навчального року цьогоріч відійшло від формату масового заходу, але залишилося святом - з квітами, гарним вбранням, сюрпризами і радістю зустрічі.


31 08

Щиро вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року!


31 08

Сяючі кахлі, сантехника, сушарки для рук, окремий санвузол для дітей з особливими потребами та викладачів – туалетні кімнати капітально відремонтовані та приведені до належного вигляду. Сьогодні їх не пізнати і лише старі фото нагадують як було до і стало після.


27 08

Незабаром новий навчальний рік. Враховуючи реалії сьогодення, для школярів Покрова, як і всієї України, розпочнеться він нестандартно. Що передбачено і які зміни відбудуться у шкільному житті для понад чотирьох тисяч здобувачів освіти Покрова розповіла начальник міського управління освіти Ганна Цупрова.


27 08

Сьогодні Олександр Шаповал зустрівся з освітянами, побувавши у школах міста та Шолоховського старостинського округу. Головним питанням була готовність закладів, всіх систем життєзабезпечення, до нового навчального року в умовах адаптивного карантину.


27 08

Відзнаки наполегливим та талановитим вручив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко. Серед 120 цьогорічних стипендіатів з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування і п'ятеро покровчан. Анастасія Капітанчук та Олександра Самсонова з шостої школи, Анастасія Лісняк, Вікторія Марченко та Наталка Коляда з СЗШ№9 отримали сертифікати на грошову винагороду та цінні подарунки. Дівчатка — відмінниці і це вдвічі приємно, бо відзнаки за потяг до знань, який відкриває нові


20 08

18 серпня заступник міського голови Наталія Бондаренко провела засідання круглого столу щодо розгляду порядку зарахування дітей на цілодобове перебування до закладів, які здійснюють інституційний догляд і виховання дітей, затверджений постановою Кабінету міністрів України від 1 червня 2020 року № 586 “Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID-19”.


12 08

Покров входить до категорії міст, які на практиці впроваджують інноваційні технології в освітній процес. У 2018 році на базі Будинку творчості дітей та юнацтва  відкрилася сучасна школа робототехніки. Для кожного слухача тут передбачене окреме робоче місце з ноутбуком. В ній також є майстерня, обладнана 3D-принтером, лазерним станком, паяльним обладнанням та іншими необхідними речами.


10 08

Стартувала реєстрація для подачі документів до вищих навчальних закладів. Для цього абітурієнтам необхідно створити е-кабінети вступника, про що наголошують в управлінні освіти.