Керівник гуртка БТДЮ у складі збірної України здобув срібло Чемпіонату Світу з трасових моделей

Володимир Томілов, керівник автомодельного гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва, у складі національної збірної команди України з автомодельного спорту представляв країну на престижних змаганнях — Чемпіонаті світу та Чемпіонаті Європи з трасових автомоделей (ІІ ранг). Національна збірна показала дуже хороші результати й стала срібною призеркою в обох престижних перегонах!

Володимир Томілов входить до збірної України вже п’ять років, знаний як сильний спортсмен та досвідчений тренер-наставник. Його вихованці представляють Покров на змаганнях усіх рівнів, показуючи гарні результати, два роки поспіль володіють титулом чемпіонів України. Для юних автомоделістів у Покрові створені гарні умови для розвитку.

Наставник вірить у своїх вихованців, бо захоплення автомоделюванням у нього родом з дитинства, теж з будинку творчості.

Майстер спорту України з автомодельного спорту, призер Чемпіонатів України та Європи, у змаганнях світового рівня взяв участь вперше. Результатом задоволений, національна збірна - серед найсильніших!

Загалом латвійське місто Саулкрасти, де відбулись змагання Чемпіонату Світу з трасових автомоделей, зібрало близько 150 учасників, 240 моделей із 17 країн світу.

У азартних перегонах українці поступилась лиш збірній Естонії, яка, у знак солідарності та підтримки нашої держави, розмістила на своїх моделях герб України. Вдячні їм за підтримку!

Щирі вітання спортсменам, нових здобутків та звершень!

Прес-служба міського голови.