Сильні духом, сильні тілом

Друга неділя вересня - важливий день для фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту і просто прихильників здорового способу життя. У мирний час з нагоди Дня фізкультури і спорту покровчани гучно, яскраво, видовищно демонстрували свої досягнення на різних локаціях міста, нині більшість заходів перейшли в онлайн. Від того охочих заявити про себе, не стало менше, передусім серед підростаючого покоління.

Майже півсотні учасників зібрав фоточеленж “СпортКадр”, що тривав два дні, об'єднавши чималу кількість світлин.

Любителі інтелектуального дозвілля активно долучились до участі у SPORTвікторині, відповідаючи на непрості питання про спорт. Результати ініційованих конкурсів, відділ молоді та спорту міськвиконкому оприлюднив на своїй сторінці у “Facebook”.

Багато спортивних онлайн - заходів пройшло в закладах загальної середньої освіти: від презентацій авторських руханок до конкурсів малюнків. Здобувачі освіти доводили, що фізкультура та спорт - це сучасно, модно та корисно.

Вихованці КДЮСШ “Манганіт” День фізкультури і спорту традиційно відзначили легкоатлетичними змаганнями, надихнувшись емоціями перемог і спортивного азарту.

Перемоги у спорті, навіть маленькі - це теж перемоги, які надихають, роблять нас сильнішими.

Прес-служба міського голови.