Всi новини, сторінка 46

07 08

Кілька сотень покровчан, подивившись на світлину, згадають людину, яка у далекому, а можливо й не дуже, світлому дитинстві “вивуджувала» з них літеру «р» і могла без зупинки вимовляти безліч скоромовок. У вересні буде 30 років як вчитель-логопед Наталія Владиславівна Томіліна присвятила себе улюбленій роботі з дітьми у незмінному дитячому садочку №21 “Казка”.


29 07

Покров посідає високі позиції в автомодельному спорті. Завдяки енергії справжніх ентузіастів та підтримці міського голови Олександра Шаповала, цей високотехнічний вид у Покрові не лише зберігся, але й постійно прогресує. Автомоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва, вихованці тренера Володимира Томілова, неодноразово ставали переможцями та призерами численних змагань.


23 07

У ці сонячні липневі дні Ви отримуєте свідоцтва про повну загальну середню освіту! На жаль, умови загальнонаціонального карантину  не дозволяють у повній мірі насолодитися  цими моментами. Та навіть без святкової ходи та святкового вечора, ця подія залишиться назавжди у Ваших спогадах.


23 07

Днями відбулося нагородження учасників обласного конкурсу «Подаруємо дітям казку», ініційованого Дніпропетровською обласною радою. Зі всієї області  на конкурс  було надіслано 62 оригінальних твори. Найкращі 24 увійшли до  цьогорічної збірки «Подаруємо дітям казку». Серед них і дві авторські роботи покровчан – творчого колективу Навчально-виховного об’єднання.


23 07

Повний навчальний курс загальної середньої освіти у 2019-2020  навчальному році  із відзнакою завершило 24 випускника.  


22 07

Місяць тому за кошти міського бюджету заклад було укомплектовано сучасними моноблоками, тепер у навчальних кабінетах встановлено і кондиціонери.


17 07

У дитячому садочку «Сонечко», що у селі Шолоховому,  усі ці роки не завжди було сонячно і затишно. У дощову погоду та під час танення снігу протікав дах, по стінам стікала вода, про які довго нагадували сирість і запах цвілі. Наразі роботи тривають. Замість старої латаної шиферної покрівлі, будівельники укладають металочерепицю, безперечною перевагою якої є тривалий термін експлуатації.


16 07

Стали відомі результати обласного онлайн - етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край». Цьогоріч виставка-конкурс проходила дистанційно.  За відповідним посиланням учасники зареєстрували свої роботи, які оцінювало фахове журі.  Враховували цілісність художнього враження, оригінальність, рівень володіння відповідною технікою та інші критерії.


15 07

Зовнішнє незалежне оцінювання -2020 виходить на фінішну пряму. Сьогодні пройшло передостаннє тестування – ЗНО з географії. За інформацією міського управління освіти, до участі в тестуванні зареєструвалося 102 випускники закладів загальної середньої освіти нашого міста, троє з них  виявили бажання здавати  державну підсумкову атестацію у формі ЗНО.


14 07

Останній тиждень зовнішнього незалежного оцінювання-2020 розпочався з біології. За інформацією міського управління освіти, ЗНО з біології покровчани проходили на базі Нікопольського економічного університету  та Нікопольського коледжу Дніпровського державного аграрно-економічного університету. 57 випускників закладів загальної середньої освіти Покрова централізовано, міським коштом, у супроводі педагогів та медиків були доставлені до пунктів тестування.