Покров вшановує День Прапора

 

Прапор миру, вірності і волі, прапор вільної держави – таким є головний символ України для покровчан. Сьогодні місто разом з усією країною віддає шану синьо-жовтому стягу, під яким триває боротьба з російськими окупантами за свободу і незалежність.

Два кольори – неба й пшениці, визначають одвічне прагнення кожного українця жити на своїй землі у мирі й злагоді, боронити ці одвічні цінності від агресора.

У День прапора покровчани говорили про це. Одне з головних державних свят проходить цьогоріч в обмеженому форматі через російське вторгнення, але з вірою у серці, з вірою у перемогу.

У місті триває патріотичний онлайн-флеш-моб. 

Державний прапор, його історія, стали головною темою у закладах культури й освіти, спортивних осередках. Про героїчне минуле й сьогодення національного символу розповідають в онлайн-форматі у міському музеї, публічній бібліотеці та її філіях, мистецьких осередках, Будинку культури Шолохового, клубних установах Перевізьких Хуторів та Миронівки. Під синьо-жовтим стягом триває патріотичний онлайн-марафон у закладах освіти.

Покровчани віддають данину безмежної поваги священному оберегу нашого народу – Державному Прапору України.

Прес-служба міського голови.