Наші творчість і знання тобі, Україно

Незалежність - це свобода, а свобода є ознакою творчої людини.

З нагоди Дня Незалежності в Україні пройшло чимало конкурсів, де талановиті діти та молодь Покрова могли проявити свої здібності та національно-патріотичне світобачення.

Так, юні покровчани стали призерами всесвітнього кубку з інтелектуальної гри “Ерудит”, яка була приурочена нашому головному державному святу. Діти успішно відповіли на 97 питань за форматом класичної гри “Ерудит-лото”, продемонструвавши чудове знання історії, географії, культури та традицій рідної землі.

ІІІ сходинку посіли представники позашкільного відділення Ліцею №2 — Роман Таран, Анастасія Костіна, Максим Коваленко, Роман Кожанов, Крістіна Коваленко (керівник Катерина Кожанова).

Вихованці гуртка “Кольорове розмаїття” Будинку творчості дітей та юнацтва завоювали І місце в цьому конкурсі (керівник Людмила Грищенко).

Гуртківці БТДЮ також стали учасниками Всеукраїнського конкурсу малюнка “Мрії не знають кордонів”. Цікаво, що організатори не обмежували фантазії конкурсантів, покровчанка Анна Сезонова візуалізувала космічні амбіції України.

Малюнок Андрія Подольчака - вихованця школи робототехніки, що діє при БТДЮ, переміг у конкурсі творчих проєктів “Код нації” в номінації “Мальовнича Україна” (керівник Віктор Кондратюк).

Метою конкурсу стало створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів україномовного контенту.

Перемогу у Всеукраїнському інтернет-конкурсі “Україна починається з тебе” здобув учень ліцею №6 Нікіта Свергун. П'ятикласник не лише добре справився із завданням, а й дізнався багато цікавого про видатних українців.

Вітаємо переможців конкурсів! У цей складний для держави час наша сила в єдності та усвідомленні себе вільною, сильною духом нацією!

Прес-служба міського голови.