Всi новини, сторінка 44

05 10

Ще недавно інклюзивне навчання у Покрові було педагогічною новацією, а нині займає важливе місце у системі освіти міста. За останні п'ять років місто зробило вагомий крок у напрямку соціалізації дітей з особливими потребами, забезпечення рівного доступу до здобуття освіти, створення необхідних умов для їхнього розвитку, навчання, спілкування з однолітками.


02 10

Напередодні професійного свята за сумлінну та віддану працю відзначили двадцять педагогів  із різних навчальних закладів області, у тому числі і з Покрова. Щорічну  обласну педагогічну премію  отримала методист дитячого садка №21 Ірина Романець. Відзнаку кращим фахівцям дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти вручав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко,  засвідчуючи повагу та пошану до почесної та  відповідальної місії педагогів.


02 10

Уже традиційно в першу неділю жовтня ми  відзначаємо свято тих, хто обрав  свою професію серцем і  залишається  вірним їй на все  життя -  День учителя. Якою б мовою не звучало слово “учитель”,  скрізь  воно вимовляється  з великою пошаною і повагою. У серці кожного з нас учитель залишається тою людиною,  яка відкрила сторінку у  світ пізнання, кому ми зобов'язані  своїми життєвими   та професійними  перемогами.


30 09

Сьогодні дитячий садочок №21 приймав вітання з ювілеєм. Щирі слова подяки за безцінну та благородну працю, побажання міцного здоров'я, натхнення та подарунки від міського голови Олександра Шаповала колективу ”Казки” передала заступник міського голови Наталія Бондаренко.


29 09

24 вересня заступник міського голови Наталія Бондаренко провела засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу. Питання винесені на розгляд ради, підсумовували проведену роботу у напрямку протидії розповсюдження суспільно небезпечних захворювань.


28 09

Поява у 2018 році власної школи робототехніки стала непересічною подією для системи освіти міста. Покров став містом, яке на практиці впроваджує інноваційні технології в освітній процес. Оснащена сучасною технікою та обладнанням, вона дає можливість дітям безкоштовно отримувати серйозні знання у таких сферах як електроніка ардуіно, 3D-графіка, програмування, тощо. Це вивело процес технічного навчання на якісно новий рівень.


25 09

Усе, що відбувається сьогодні — це крок у завтрашній день, де драйверами змін буде вже нинішнє підростаюче покоління. І від того, як вони зараз сприймають свою громаду, залежить і її майбутнє. .


17 09

Наше місто постійно демонструє готовність до співробітництва з авторитетними міжнародними організаціями, які діють на території України. Протягом двох днів, 15-16 вересня, на базі міської школи робототехніки проходив тренінг з використання антикорупційних інструментів у закладах освіти для педагогів Дніпропетровщини.


16 09

Нинішнє покоління дітей росте в оточенні різноманітних гаджетів, тому і сприйняття інформації у них відбувається не так як у дорослих. На перший план виходить візуалізація. Саме тому на уроках педагоги використовують дедалі більше інтерактивних методів та засобів навчання. Освітні заклади міста за останні п'ять роки зробили великий крок у технічному переоснащені. Це питання є пріоритетним для міського голови Олександра Шаповала.


08 09

З такою поважною датою вчителя, яка стояла у витоків освітянської справи Покрова, поздоровив міський голова Олександр Шаповал.