У БТДЮ перемоги всеукраїнского та обласного рівня

Вагомі здобутки має Будинок творчості дітей та юнацтва, розвиваючи таланти вихованців та реалізуючи власний потенціал педагогів.

Команда школи робототехніки набрала найбільшу кількість балів і здобула почесне І місцем у Відкритому обласному фестивалі освітньої робототехніки. Щорічна подія  об'єднала 24 заклади освіти з шести регіонів України.

Покровчани мають досягнення і в особистій першості. Андрій Каплій завоював І місце в категорії “Рух з максимальною швидкістю вздовж чорної лінії”. ІІІ місце у категорії “програмування. Творчі проєкти” у Андрія Подольчака.

Наставник гуртківців Віктор Кондратюк здобув ІІ місце в категорії “Майстер-класи для педагогів”.

Педагоги та тренери БТДЮ постійно підвищують свій професійний рівень, долучаючись до фахових конкурсів, фестивалів, змагань.

Наприкінці квітня керівник автомодельного гуртка Володимир Томілов взяв участь у змаганнях Чемпіонату України — І етап, кордові моделі, ІІІ ранг.

Тренер виборов срібло у 4 класі кордових моделей.

Змагання відбулися у м. Стрий, організатор - Національна українська федерація автомодельного спорту.

За їх результатами, Володимир Томілов увійшов до складу збірної України і готується до участі в Чемпіонаті Європи з автомодельного спорту.

Вітаємо вихованців та викладачів Будинку творчості дітей та юнацтва з перемогами. Бажаємо на цьому не зупинятись, нових звершень, подальших успіхів та перемог!

Прес-служба міського голови.