Пам'ятаємо... Шануємо... Вклоняємося...

23 травня ми відзначаємо День Героїв.

Наші Герої — це українці, які жили у різні епохи і захищали рідну землю.

Свято запроваджене давно, та у нинішній час це не просто данина пам'яті захисникам і захисницям минувшини, а й день шани новітніх Героїв, які сьогодні на різних фронтах та напрямках щоденно ведуть боротьбу з ворогом за цілісність України та право на існування нас як нації.

У Покрові сьогодні вшановували велику людську, громадську відвагу, самовідданість, силу духу і стійкість воїнів-земляків та усіх українців, які стали на захист України. Вклонялися пам'яті полеглих Героїв, їхні імена назавжди вкарбовані в історію нашої громади.

У закладах освіти, культури, територіальному центрі згадували події, які відбувалися впродовж становлення Незалежної України, згадували Героїв, які ціною власного життя відстоювали і відстоюють гідність народу. Проведено онлайн-години пам'яті, тематичні години спілкування, лунали музичні композиції пам'яті.

День Героїв – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань присвятив своє життя і серце Україні. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам’ять про своїх синів і дочок, котрі віддали життя за свободу України .

Прес-служба міського голови.