ПОДАРУНОК  ВІД ТВОРЧИХ ПОКРОВЧАН

Різдвяно-новорічний челендж привітань у онлайн-форматі адресували містянам юні дарування, вихованці закладів культури - Дитячої музичної школи та Школи мистецтв.

У своїх виступах бажали землякам в новому році найголовнішого – Перемоги Україні - миру. Щоб справджувалися найпотаємніші бажання!

Безперечно, музичні дарунки вихованців творчих осередків знайшли палкий відгук у серці кожного слухача, бо мову музики розуміють усі, незалежно від смаків та художніх уподобань, вона заспокоює наші душі і духовно з’єднує людей. Музика для дитини — це світ радісних переживань.

Творчі колективи підготували найрізноманітніші виступи, прозвучали твори різні за жанром і характером у виконанні піаністів, гітаристів, скрипалів, бандуристів та вокалістів. Юні артисти розмовного жанру дарували слухачам крізь екрани неймовірні миті незабутніх емоцій та вражень, щиру насолоду від звучання різнобарвного та чарівного рідного слова.

Роботи учнів художніх класів Школи мистецтв несли естетичну насолоду кожному, хто їх переглядав на сторінках соцмереж закладів.

Можна впевнено сказати, що новорічний творчий онлайн-вернісаж сповнений позитивною енергією, подарував непередавані емоції та гарний настрій.

Прес-служба міського голови.