ВИХОВАНЦІ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ - З НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

Творчість –  велика сила, що мотивує та надихає. Креативні вихованці Дитячої школи мистецтв намагаються постійно бути у вирі творчих подій. Особливо окриляють та бадьорять перемоги.

Так, юні художниці, учениці художнього відділу Анна Таран та Вікторія Журавель здобули перемоги у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості “Різдвяна мрія”. За перші місця талановиті вихованки Татьяни Думчикової нагороджені дипломами.

Юні театрали, вихованці Нелі Піхтіної, також мають чергові перемоги у конкурсах талантів.

Марк Савченко нагороджений дипломом за І премію у Всеукраїнському конкурсі мистецтв “Народна зірка”. Талановитий хлопчик підкорив журі майстерним виконанням твору А.Костецького “Сонечкова мама”. Валерія Посьмашна посіла другу переможну сходинку цього конкурсу.  Виступали діти у номінації “Художнє читання”.

Діана Жданова взяла участь у Всеукраїнському конкурсі мистецтв “Нове покоління”. Дівчинка емоційно виконала твір Ю.Косинської “Рідна мова” та стала володаркою ІІ премії.

Також юні покровчани взяли участь у Всеукраїнському конкурсі талантів "РІЗДВЯНА УКРАЇНА ". У номінації “Художнє читання” Ярослав Паніщев став лауреатом І премії, Алісія Кравцова посіла друге місце.

Вітаємо педагогів та вихованців з гарними результатами! Нехай творчість вирує та надихає на нові звершення!

Прес-служба міського голови.